MHP’de ‘Tam Yol İleri’ buluşmaları

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığı, ‘Tek Başına İktidar Hedefinde Tam Yol İleri’ hedefiyle başlatılan 2011 Genel seçimleri ile ilgili çalışmalara Konya’nın en büyük ilçesi olan Selçuklu’da devam etti.
 Çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen Selçuklu İlçe Teşkilatı programı, İl Başkanı Ali Yücel, il yönetim kurulu üyeleri, Selçuklu İlçe Başkanı Bekir Karataş, ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantı gerçekleştirildi. İlk olarak İlçe Başkanı Bekir Karataş, göreve geldikleri süre itibariyle başlatmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi. İl Başkanı Ali Yücel, yeni göreve başlayan ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Yücel şunları söyledi: “Hayatın her yanını tam bir gerginlik, kutuplaşma ve çatışma alanına çeviren AKP zihniyeti, kurumların birbiriyle çarpıştığı, gerilimin had safhaya yükseldiği, insanların birbirinden kuşku duyduğu bir çöküntü yaşatmaya başlamıştır. Bir yanda görülmemiş uyum var denilirken, öte yanda birbirine girmiş kurumların uyumsuzluğun alabildiğine arttığı bir kargaşaya şahit olunmaktadır. Giderek siyasi meşruiyetini kaybeden, çok ağır bir yönetim zaafı içine düşen ve tehlikeli yollara sapan Başbakan Erdoğan ve hükümeti, gerginlikten beslenen, korku salmayı, baskı ve tehdidi mubah gören bir çatışma stratejisi benimsemiştir.”
Yapılan konuşmaların ardından konusunda uzman akademisyenler tarafından hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2011 seçimlerinde izlenecek strateji ve eğitimlerin anlatıldığı sunum gerçekleştirildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri