MHP Selçuklu Teşkilatı tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Teşkilatı önceki akşam Merkez Bera Otel’de düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı.
Tanıtım toplantısının açış konuşmasını yapan MHP Selçuklu İlçe Başkanı Bekir Karataş, Selçuklu’nun büyük bir oy potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekerek, bu potansiyeli iyi kullanmak gerektiğini bildirdi. Selçuklu’nun bu anlamda Konya’da büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirten Bekir Karataş, “Selçuklu ilçesi 52 ilden daha büyük bir coğrafyaya ve nüfusa sahip. Yaklaşık 322 bin oy potansiyeli var. MHP’nin de Konya’daki lokomotifi Selçuklu’dur. Bu anlamda teşkilatımızın en aktif olduğu ilçelerin başında Selçuklu geliyor. Genel seçimlerde ve son mahalli idareler seçimlerinde almış olduğumuz oy, MHP’nin Selçuklu’da ve Konya’da ne kadar aktif olduğunu gösteriyor. Camiamızın burada büyük bir inanç ve azimle çalışacağına inanıyor, yönetimimize hayırlı çalışmalar diliyorum” diye konuştu.
Açış konuşmasının ardından MHP Selçuklu İlçe Teşkilatı yönetici ve üyeleri tanıtıldı. MHP Selçuklu İlçe Teşkilatı şu isimlerden oluşuyor: “MHP İlçe Teşkilat Başkanı Bekir Karataş, Başkan Vekili Ömer Güneş, Muhasip Serdar Tütüncü, Muhasebeden Sorumlu İl Sekreteri Kasım Göçer, İlçe Sekreter Yardımcısı Müfit Fidan, İlçe Sekreter Yardımcısı İdris Yüksel, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Belen, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Sekreter Yardımcıları Emrullah Aslan, Hasan Hüseyin Kunt, İsmail Demirel, İbrahim Ünver, Ramazan Ağar, Osman Öztürkler, Selçuk Kulaksız, Hakkı Aktay, Aydoğan Altıntaş, Basın ve Hakla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Sokuluoğlu, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Sekreter Yardımcıları Saadettin Açıkel, Fehmi Gözen, Eğitim ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Süha Hatipoğlu, Eğitim ve Propagandadan Sorumlu İlçe Sekreter Yardımcısı İsmail Acar, Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Ertürk, Mahalli İdarelerden Sorumlu İlçe Sekreter Yardımcısı Rıza Özkaya, Meslek ve Birlik Odalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Oğuz Çiftçioğlu, Meslek ve Birlik Odalarından Sorumlu İlçe Sekreter Yardımcısı İsmail Sarı, Vakıf, Sendika ve Derneklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hamza Koçak, Vakıf, Sendika ve Derneklerden Sorumlu İlçe Sekreter Yardımcısı Musa Akbaş.”
RASİM ATALAY
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri