MHP Selçuklu kadın kollarında devir teslimi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı’na Emine Abalı getirildi. İlçe teşkilat merkezinde yapılan devir teslim töreninde konuşan Selçuklu İlçe Teşkilat Başkanı Cengiz Çal, mevcut iktidarın yanlı, yanlış v
 Bu siyasetin ileride daha kötü sonuçlar doğurabileceğine dikkat çeken Cengiz Çal, “Ülke içeriden ve dışarıdan abluka altına alınmış durumda. Bu ortamda MHP’nin tek başına iktidar olması elzemdir. Bu amaçla kadınlarımız da üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Yaklaşık on yıl boyunca MHP Selçuklu Kadın Kolları Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren Muradiye Ata’nın yerini onun bıraktığı bayrağı daha ilerilere taşıyacağına inandığımız Emine Abalı almıştır. Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
MHP Selçuklu Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Emine Abalı da kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için elinden gelen her türlü çabayı göstereceğini ifade etti. MHP’nin tek başına iktidar olması için üzerilerine düşen görevi yerine getireceklerini bildiren Emine Abalı, “MHP’nin gülen yüzü olan kadınlarımızın daha faal olması ve partimizin görünen yüzü olması için çaba sarf edeceğiz. Ülkemizin yaşadığı derin ekonomik krizin etkilerini en çok hisseden ve ezilen kadınlarımızın sesi olmak hedefiyle yola çıkmış bulunuyoruz. Bu yolda tüm gönüldaşlarımızın desteğini ve katkısını bekliyoruz” diye konuştu.
Devir teslim töreninin ardından bir basın mensubunun geçtiğimiz hafta sonu CHP İl Kongresi’nde yaşanan olayla ilgili yönelttiği soruya yanıt veren MHP Selçuklu İlçe Başkanı Cengiz Çal, “Orada MHP ile ilgili konuşulanların hepsi söylentiden ibarettir. Partimizi karalamaya yönelik sözlerdir bunlar. MHP’li arkadaşlarımızın o kongrede olması ve ortamı germeye çalışması mümkün değildir. Bu iddiaları ortaya atan CHP eski il başkanını da kınıyoruz” ifadelerini kullandı.
RASİM ATALAY
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri