Mhp Mudanya’da Kadrosunu Güçlendirdi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 22 aydır R. Yüksel Kesen başkanlığında görevde olan MHP Mudanya İlçe Başkanlığı, yerel seçimler öncesinde 40 kişiden oluşan yeni yönetim kadrosuyla güçlendi.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 22 aydır R. Yüksel Kesen başkanlığında görevde olan MHP Mudanya İlçe Başkanlığı, yerel seçimler öncesinde 40 kişiden oluşan yeni yönetim kadrosuyla güçlendi.

MHP, ilçedeki yeni yönetimini Doğalya Hotel’de düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıttı. MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy ve İl Başkanı Hasan Toktaş’ın yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Koçdemir ile partinin kadın kolları ve Ülkü Ocakları başkanları da programa katıldı.

Mudanya İlçe Başkanı R. Yüksel Kesen, 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak için yola çıktıklarını belirtti. Kesen, MHP olarak suç dosyaları ve başkalarının finanse ettiği paralarla değil, yürekleriyle Mudanya’da göreve talip olduklarını söyledi. “Bir milyon harcayacağım diyenler, 5 yılda bir milyonu 5’e katlamak için mi geleceksiniz” diye soran Kesen, Mudanya’nın hak ettiği yerde olamamasının sebeplerini vatandaş olarak kendilerinde aradıklarını ifade etti.

“BURSA BİR DENİZ KENTİ”

MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş da Mudanya için sürpriz bir belediye başkan adayıyla yola çıkacaklarını ve Bursa’da olacağı gibi Mudanya’da da ezber bozacaklarını kaydetti. Toktaş, “Bursa’daki adaylarımız ve sonuçlarımızla ezber bozmaktan ziyade dudak uçuklatacağız.” dedi. Bursa’nın sanayi, tarım, turizm kenti olmasından öte asıl vurgulanması gereken çıkış noktasının ‘Bursa’nın bir deniz kenti’ olduğunu belirten Toktaş, bu konuda Gemlik Körfezi içerisindeki Mudanya aracılığıyla deniz aktivitelerinin daha da hareketlendirilebileceğini kaydetti. MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir ise paranın ve gücün bozmadığı kadroların MHP’de olduğunu belirterek, yönetim anlayışını değiştirecek ana planlarla Bursa’yı harekete geçireceklerini söyledi.

"MUDANYA PLANSIZLIK İÇİNDE KİMLİĞİNİ KAYBETME NOKTASINA GELDİ"

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Bursa Milletvekili Necati Özensoy ise plansız şehirleşmeye dikkati çekerek, Bursa’nın akciğer konumunda olan Mudanya’nın da bu plansızlık içerisinde kimliğini kaybetme noktasına geldiğini söyledi. Bursa’da Doğanbey kentsel dönüşümü ve Kent Meydanı’nı Bursa’nın rezaletleri olarak nitelendiren Özensoy, Korupark’ı ise imar rantı çapında dünyaya örnek teşkil edecek bir yapılaşma olduğunu kaydetti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği MHP’nin kahvaltılı toplantısında R. Yüksel Kesen başkanlığındaki 40 kişilik Mudanya yönetimi kamuoyuna tanıtıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantı sonunda R. Yüksel Kesen başkanlığındaki 40 kişilik Mudanya yönetimi kamuoyuna tanıtıldı.


CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri