Mhp, Mudanya’da İhsanoğlu’na Destek İstedi

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Bursa’nın Mudanya ilçesini ziyaret eden MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, çatı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi. MHP Mudanya İlçe Başkanı Yüksel Kesen ile partili...

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Bursa’nın Mudanya ilçesini ziyaret eden MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, çatı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi.

MHP Mudanya İlçe Başkanı Yüksel Kesen ile partili belediye meclis üyeleri ve yönetimin hazır bulunduğu çalışmalar öncesinde parti binasında basın açıklaması yapan İl Başkanı Toktaş, İhsanoğlu’nun seçilmesinin birlik ve beraberlik için son derece önemli olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan’ı korku sardığını öne süren Toktaş, başta Bursa olmak üzere devletin kurumlarının hovardaca kullanıldığını kaydetti. Erdoğan’ın Eskişehir konuşmasına dikkati çeken Toktaş, “Prof. Dr. İhsanoğlu için ‘Kahire’de doğmuş, vatan evladıyım diyor, ne vatan evladı’ demiştir. Ben buradan sormak istiyorum. Kendisi, babası ya da dedesi şuan ki sınırlarımız dışında doğan hemşehrilerim vatan evladı mıdır? Erdoğan’ın mantığına göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe vatan evladıyım diyemeyecektir. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ya da Milletvekili Mustafa Öztürk kendisini vatan evladı olarak görmemelidir. Bursa’nın en az yarısı bu anlayışa göre vatan evladıyım diyemeyecektir” diye konuştu.

Toktaş ve beraberindekiler daha sonra hal bölgesinde vatandaşlarla buluşarak, cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun broşürünü vererek destek istediler. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri