Mhp Lideri Bahçeli Domaniç'te Hükümete Yüklendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kütahya'nın Domaniç ilçesinde AK Parti hükümetini eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kütahya'nın Domaniç ilçesinde AK Parti hükümetini eleştirdi.

MHP lideri Bahçeli Osmanlı'nın doğduğu Domaniç'te ecdadın kutlu hatıralarına ve emanetlerine asırlardır nöbet tuttuğunu belirterek, "Geçmişte üç hilali dedelerimiz buradan kaldırmıştı, bugün de tarihi yeniden tekrar etmeye var mısınız? Domaniçli vatandaşlarım şayet bugünkü halinden memnunsa şikayet ve sorunlarının bittiğini düşünüyor, refah ve boluğun içerisinde olduğunu düşünüyorsa biz böyle bir duruma gerçekten sevinir ve gurur duyarız." dedi.

Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti: "Domaniçli kardeşlerimin mutlu ve huzurlu olmadığını biliyorum. Ekonomik zorlukların farkındayım. Yoksulluğun şiddeti Domaniç'i kasıp kavurmaktadır. Bankalar peşinizdedir, borçlarınız birikmektedir, alacaklılar hacizliler ve tefeciler sizlere acımamaktadır. AKP hükümeti sizleri yanlızlığa terk etmiştir. Başbakan'ın Domaniç'ten haberi yoktur. Domaniçli ne yer, ne içer, ne giyer? Başbakan'ın gündeminde ve umurunda değildir."

"HÜKÜMETİN İSRAFINI MEŞRU GÖRÜYOR MUSUNUZ?"

Bahçeli, Gezi Parkı üzerinden hükümete yüklenerek AK Parti'nin oy devşirdiğini söyledi.
Bahçeli, halkın vergilerinin Suriyeli muhaliflere saçıldığını, Mısır'da İhvan'a dağıtıldığını öne sürdüğü konuşmasını şöyle sürdürdü: "Başbakan Gezi Parkı üzerinden nemalanmaya ve oy devşirmeye çalışırken bu ilçemiz aklında değildir. Başbakan Erdoğan sizlerin şu yokluk ve kıtlıkta ödediğiniz vergileri Suriyeli muhaliflere saçmakta, Mısır'daki İhvan'a dağıtmakta, Mursi'ye peşkeş çekmektedir. Bölücüler için sarf etmektedir. İmralı canisinin yattığı hücresini yeni baştan inşa etmek ve mefruşatını yenilemek için harcamaktadır. Ama sıra size gelince bütçe dengesi hatırlanmakta, sözde ekonomik bahaneleri devşirmektedir. Soruyorum sizlere. Sizler aç, işsiz ve çaresizken Başbakan ve hükümetini sağa sola kendi kazançları gibi para yağdırmasını ahlaklı buluyor musunuz? Ekmek tüpünüz on yıl içinde 4 kat, benzin 3 kat artmışken ve üstelik geliriniz hızla erirken Başbakan ve hükümeninin israfını meşru ve insaflı görüyor musnuz? Sosyal ve ekonomik zorluklar hanenizdedir. Türkiye'nin buhran içerisinde kıvranması hepinizi endişelendirmektedir. Esnaf besmele ile açtığı dükkanını hayal kırıklığı ile kapatmaktadır. Domaniç'te emekli kardeşlerim zorluklarla savaşmakta geçim kaygısı ile ömür tüketmektedir. Satın alma gücü, reel olarak azalan maaşlar ihtiyaçlara yetmemektedir."

MHP HİZMETİNİZE TALİPTİR

MHP lideri Bahçeli 30 Mart 2014 seçimlerini hatırlattığı konuşmasında; "MHP sizlerin hizmetine taliptir. Bunun için de 30 Mart 2014'te yapılacak mahali idareler seçimlerini fırsat olarak görüyoruz." dedi.
Mahali idareler seçimlerinin ardından yapılacak Genel İdare Seçimlerinin de yaklaştığına dikkat çeken Bahçeli şöyle konuştu: "Önümüzdeki seçimde sadece mahali idareler yönetimini seçmeyeceksiniz. Bundan daha da önemlisi milletimizin birlik ve varlığını oylayacaksınız. Türkiye'nin geleceğini oylayacaksınız. Bin yıllık kardeşliğin üzerinde oyanan oyunlarla ilgili kararınızı vereceksiniz. İmralı canisi ile sürdürülen pazarlıklar hakkında sesinizi çıkartacak, PKK'ya verilen tavizlerle ilgili sözünüzü söyleyeceksiniz. Çöken dış politika ile ilgili hesap soracaksınız. Herkesle kavga eden, küresel kanlı projelere uyduluk yapıp Müslümanlara saldırı içerisinde olanları ve Suriye'ye yönelik saldırıları planlayan gafilleri değerlendireceksiniz. İslam coğrafyasına karşı gönüllü ülkeler koalisyonunu destekleyen Haçlı kalıntılarına duruşunuzu göstereceksiniz."

HANGİ PARTİDEN OLURSANIZ OLUN BU MİLLETİN EVLATLARIYIZ

Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin her fırsatta dik durmakla övündüğünü dile getiren Bahçeli, "Dik durmakla övünen Recep Tayyip Erdoğan hükümetine kutlu iradenizi göstereceksiniz. Sizler hem Domaniç'e sahip çıkacak hem de son yurdumuza kol kanat gereceksiniz. Hangi partiden olursanız olun hepimiz bu milletin evlatlarıyız. Hangi partiye destek verirseniz verin ama günü saati geldiğinde önce milletim ve ülkem demeyi de biliniz. Ülkemiz iyi yönetilmiyor. Ülkemiz bölünmenin eşiğinde, coğrafyamızda ise bir savaşın eşiğine çekiliyor. Bugünkü siyasi iktidarı uyarmak lazımdır. AKP'li kardeşlerim ilk görev size düşüyor. Önce partinizi uyarın ve milletinizi uyandırın. MHP'li kardeşlerim ev ev dolaşın, kimseyi birbirinden ayırt etmeyin." ifadelerini kullandı.

Bahçeli, konuşmalarının ardından 7 belde belediye başkanını Domaniçlilere tanıttıktan sonra kara yolu ile ilçeden ayrıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri