MHP İl Başkanı Yücel, yeniden aday

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Ali Yücel, il kongresinde yeniden aday olacağını açıkladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Ali Yücel, il kongresinde yeniden aday olacağını açıkladı.
Konya’nın Ereğli ilçesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Ereğli Bölge Toplantısı’na katılan MHP İl Başkanı Ali Yücel, burada yaptığı açıklamada il kongresinde yeniden aday olacağını açıkladı.
MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy’un konuşmasının ardından kürsüye gelen parti mensubu Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, mevcut yönetime destek vereceklerini söyledi. Parti içi birlik ve beraberliğin oluşturularak siyasi istikrarın yakalanması için mevcut yönetimi destekleyeceklerini kaydeden Oprukçu, partisinin iktidar özlemini dile getirdi.
MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel de konuşmasında, 4 Ocak tarihinde başlayan ilçe kongrelerinin tamamlandığını ve sıranın il kongresine geldiğini belirtti. Yücel, emaneti ehline teslim edememe korkusu içinde yeniden göreve talip olduğunu anlatarak, “12 Haziran tarihinden bir hafta sonra çok ciddi bir kalp ameliyatı geçirdim. Bu ameliyat sonra siyasette yer almam lazım mı, yoksa emaneti ehline teslim edinceye kadar zamanı geçirmek mi gerekir diye bir takım ikilemlerin içindeyken son 1 ay içerisinde emaneti ehline teslim edememe korkusu içerisinde yine bu göreve talip olduk” dedi.
Yücel, partisine en fazla destek veren ve ‘Ülkücülerin Kalesi’ olarak nitelendirdikleri Ereğli’de adaylığını açıklamanın kendisini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.
Toplantıya, MHP il yönetimi, Karatay, Meram, Selçuklu, Çumra, Emirgazi, Ereğli, Halkapınar, Kadınhanı, Karapınar, Sarayönü ve Seydişehir İlçe Başkanları, il ve ilçe kadın kolları başkanları ile delegeler katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri