Mhp İl Başkanı Karataş: Akp'nin Sığınabileceği Hiçbir Yer Ve Vicdan Yok

MHP İzmir İl Teşkilatı’nın kongre takvimi belli oldu. Kongrelerin Türk milliyetçileri için bir yarış zemini olmadığını, zafere hazırlık platformu olduğunu söyleyen İl Başkanı Necat Karataş, “Kazanan ve kaybedenin olmayacağı bir...

MHP İzmir İl Teşkilatı’nın kongre takvimi belli oldu. Kongrelerin Türk milliyetçileri için bir yarış zemini olmadığını, zafere hazırlık platformu olduğunu söyleyen İl Başkanı Necat Karataş, “Kazanan ve kaybedenin olmayacağı bir süreci hep birlikte yaşayacağız. Kazanan, sadece ve sadece MHP'lilerin tamamı olacaktır.” dedi.

Genel seçimden önce il ve ilçe kongrelerini tamamlamayı planlayan MHP’nin İzmir'deki kongre takvimi belli oldu. Kongre hazırlıklarına hız veren il teşkilatında, ilçe başkanları toplantısıyla kongre takvimini ve işleyişi değerlendiren Karataş, kongrelerden çıkacak olan yönetim kurullarının, 2015 genel seçiminde sorumlulukları üzerine alabilecek yapı ve bilgide olacağını söyledi. MHP’nin teşkilat yapılarının bu kongrelerden daha da güçlenerek çıkacağını belirterek, “Tam saha baskı yapacak, yolsuzluklara ve yandaşlara karşı mücadele verecek MHP teşkilatlarının hazırlığını ve planlamasını yapıyoruz. Son yerel seçimlerde elde ettiğimiz sonuçlar, yetmese bile bizleri gayretlendirdi. Aldığımız başkanlıklar, büyükşehir meclis üyelikleri ve ilçe belediyeleri meclis üyelikleri bunu ortaya koyuyor. Şimdi sesimizi daha çok çıkarmaya hazırlanıyoruz. Bu, İzmir'le bütünleşmiş bir ses olacak.” dedi.

Konuşmasında AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’a da gönderme yapan Karataş, “Alacağı cevaptan korkan bir siyasi partinin il başkanı, kaçak güreşmeye devam ediyor. Şunu bilsin ki kaçabileceği hiçbir yer, sığanabilecekleri hiçbir vicdan yok. Teröriste kucağını açanlar, düğün dernek yapıp halay çekenler şunu bilsin ki günü geldiğinde onlara amansız bir tokatla cevap verilecek. Bu cevabı da İzmir verecektir. Habur rezaletini işaret ederek, ‘Siz hala orada mısınız?’ diyen mihraklara şimdiden söyleyelim, evet biz hala oradayız. Büyük Türk milleti unutmaz, unutmuyoruz. Ermeni zulmünü unutmayanlardanız. Vahşi Balkan çetelerini, Sırpları ve Bulgarları unutmayanlardanız. Yunanı, İngilizi, Fransızı ve Rusu unutmayanlardanız. Damat Ferit’i de ve onun yanaşmalarını da unutmayanlardanız. Habur’u ve bunu hazırlayanları da elbet unutmayacağız. Siz unutursanız ve unutturmaya çalışsanız bile biz daima hatırlatmaya muktediriz.” diye konuştu.

DELEGE SEÇİMLERİ

MHP'nin İzmir ilçe kongre tarihleri şöyle: Üye sayıları delege sayısına uygun olan Balçova, Bayındır, Beydağ, Çeşme, Dikili, Foça, Güzelbahçe, Karaburun, Kınık, Kiraz, Menderes, Seferihisar, Selçuk ve Urla ilçe teşkilatlarında 13-28 Aralık 2014 arasında. Aliağa, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çiğli, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Gaziemir, Konak, Menemen, Ödemiş, Tire ve Torbalı’da ise 24-30 Kasım arasında önce delege seçimleri, 29 Aralık 2014-18 Ocak 2015 arasında da kongreler yapılacak. Narlıdere İlçe Teşkilatı ise yeniden kurulup çalışmalara katılacak. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri