MHP: Erken seçim kararı alınmalı

MHP İl Başkanı Ali Yücel, terör saldırılarının suni gündemlerle unutulduğunu belirterek, Hükümete sert eleştiriler yöneltti.
“26 yıldır devam eden ve bir türlü ezilemeyen bu kalleş saldırılar insanımızın öfkesini bir an için doruğa çıkartmakla birlikte, aradan bir müddet geçtikten sonra hükümetin yarattığı suni gündemlerle unutulmakta” diyen Ali Yücel, Hükümet yetkililerinin milleti kandırdığını söyledi. Ali Yücel açıklamasında şunları söyledi: “Aylardır vatandaşlarımıza açılımın faydalarını(!) anlatan il başkanları milletvekilleri cenaze merasimlerinde kamera aramakta, vatandaştan gelen tepkiler üzerine ise çareyi kaçmakta bulmaktadır. Siz değil misiniz Irak’ın kuzeyinde yaşayan bir grup aşiret bozuntuları ve PKK ile iş birliği yaparak teröristleri davul zurnayla Habur’da karşılatan? Bu politikalarınızla Türk milletinin analarını zaten ağlattınız. Terör ile mücadeleyi bırakmış müzakereye başlamış durumdasınız. Terör örgütüne mensup teröristleri kişi başına 7 dakikalık sorgulamadan sonra serbest bıraktığınızı bu millet unutmadı. Türk milletini yanlış bilgilendiren Sayın Erdoğan, derhal erken seçim kararı alarak artık aczi yetini itiraf etmeli ve Türkiye daha büyük bedeller ödemeden çekip gitmelidir. Şehirlerde düzenlenen şehit cenaze törenlerine katılmayan başbakan Van'da Askeri birlik içinde düzenlenen şehit cenazelerini uğurlama merasimine katılmış, şehit tabutlarının yanında açıklamalarıyla şehitlerimizi bile istismar etmiştir.
Başbakan’ın görevi şehit uğurlamak değildir. Yüreği yetiyorsa, ateşin düştüğü; Mersin, Edirne, Kayseri, Antalya, Sakarya, Konya'daki şehit cenazelerine katılmalıdır.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri