MHP Ereğliden Yücele destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, 8 Nisan 2012de yapılacak il kongresi öncesi yaptığı yazılı açıklamada MHP Konya İl Başkanı Ali Yücele destek verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, 8 Nisan 2012’de yapılacak il kongresi öncesi yaptığı yazılı açıklamada MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel’e destek verdi.

“Büyük sonuçlara ulaşmak, yüksek hedeflere yönelmek günlük sorunlara takılmadan, inançlardan ve ülkülerden kırılma yaşamadan istikrarlı, kendisini aşmış; şahıslara değil ülkülere odaklanmış dava adamlarının özelliğidir” diyen İrfan Aksoy, şunları kaydetti: “Bu hasletlerin bütün mensuplarımızda olgunlaşmış bulunduğunu biliyor, önümüzdeki zorlu görevlerin elbirliğiyle başarılmasında bugüne kadar olduğu gibi birlik ve bütünlük içinde olunacağına inanıyorum. Bu kutlu sonuçlar ile süreç içinde yaşanan dayanışma anlayışı, Türkiye’nin aydınlık geleceğine ve milliyetçi hareketin iktidarına olan inancımızda hepimize güç katmıştır. Kongrelerle belirlenen yeni yönetici kadrolar, bir yandan kırk yıllık bir siyasal yolculuğun zorlu ve şerefli sorumluluğunu üstlenecekler, diğer yandan, partimizi yeni kırk yıllara taşıyacak kadroların ve vizyonun tespitinde belirleyici olacaklardır.8 Nisan günü il kongremizde Ereğli İlçe Teşkilatı olarak, il başkanımız Ali Yücel’i destekliyoruz. Seçimde partimizin birlik ve beraberliğini korumak için üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz. İnanıyorum ki, Yüce Allah Türkiye'nin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde heyecanımızı ve azmimizi karşılıksız bırakmayacaktır. Sonuçların kutlu davamıza, partimize, demokrasimize, milletimize, hayırlar getirmesini diliyorum.”

HABER MERKEZİ 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri