MHP Çumra Adayı Erdem’den ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çumra Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdem, meclis üyesi adaylarıyla birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.
 Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Yusuf Erdem, Çumra’da doğduğunu ve eğitimini bu ilçede tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdiğini söyledi. Erdem, 15 yılı idareci olmak üzere 20 yıldır bürokraside görev yaptığını hatırlattı. Çumra’ya hizmet etmek için görevinden istifa edip aday olduğunu anımsatan Yusuf Erdem, ilçenin hak ettiği yerde olmadığını ve makus bir yapıya büründüğünü ifade etti. Bu yapıyı aşmak için proje hazırladıkları ve kaliteli bir ekiple çalıştıklarını anlatan Yusuf Erdem, Çumra’yı Orta Anadolu’nun parlayan yıldızı yapmaya kararlı olduğunu vurguladı. Yusuf Erdem, Çumra’nın gelişmesi için ekonomik, sosyal, eğitim, sağlık ve modern belediyecilik başlıklarının yanı sıra atılım projeleri olarak adlandırdığı Çumra’yı cazibe merkezi haline getirecek projeleri olduğunu da belirtti. Erdem, bu projelerin hepsini halka onaylattıktan sonra gerçekleştireceklerini de dile getirdi.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erdem ve ekibine başarılar diledi. Türkiye modeli olarak nitelendirdiği Çumra’nın bölge ve ülke siyasetinde etkili idareci ve bürokrat yetiştirdiğine işaret eden Arslan, bunlardan biri olarak gördüğü Erdem’in adaylığının Çumra’ya yeni açılımlar katacağına inandığını söyledi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri