MHP Bozkır İlçe Teşkilatı istifa etti


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut, Bozkır MHP İlçe Teşkilatında yaptığı açıklamada, “Diğer 5-6 ilçemizde olduğu gibi MHP Bozkır İlçe Teşkilatımızda da yeniden yapılanmaya gideceğimizden dolayı mevcut yönet
 Yine Mevcut Bozkır MHP İlçe Teşkilatımız da 11 asil ve 11 yedek yönetim kurulu üye bulunuyordu. Yeni atayacağımız yönetimde ise 20 asil ve 20 yedek üye çıkartacağız. Şimdiki yönetim kurulundaki bazı arkadaşlarımızın ilçeden ayrılarak ilçe dışında olduklarından dolayı ilçe teşkilatımız verimli bir çalışma içerisinde olamıyordu. Bu durumdan dolayı ilçe başkanımız çalışmalarda zorlandığını gördük. Burada hem ilçe başkanımızın önünü açalım dedik. Hem de daha güçlü bir kadro kuralım diyerek böyle bir karara vardık. İl teşkilatımızın almış olduğu bu kararı da başka spekülasyonlara yol açmasını istemiyoruz. Amacımız genel seçimler öncesi daha güçlü ve daha dinamik bir ilçe teşkilatının kurulmasını sağlam” dedi.
Öte yandan MHP Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Arslan ise “Yaklaşık iki yıl önce MHP Bozkır İlçe Başkanlığına seçilmiştim. İki yıl içerisinde mahalli yerel seçimleri yaşadık. Bu seçimlerde Bozkır merkez ile dört belde de Belediye Başkanlığı seçimlerinden büyük bir zaferle çıktık. Partimin devamlı bir neferi olarak canla başla elimden gelen hizmeti yaptım. Bana hangi görev verilirse verilsin hiçbir zaman davam için görevden kaçmam. İl Teşkilatımızın almış olduğu kararı da saygı ile karşılıyorum. Gerçekten mevcut yönetimimiz de toplantı yapacak kadar bile arkadaşlarımız kalmadı. Yaklaşan genel seçimler öncesi daha güçlü bir kadroyla yolumuza devam etmek zorundayız” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri