MHP adayı Bal'dan teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Adayı Faruk Bal, genel başkanları Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleşen mitingde alanı dolduranlara teşekkür etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Adayı Faruk Bal, genel başkanları Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleşen mitingde alanı dolduranlara teşekkür etti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Bal, yaptığı açıklamada tüm İslam aleminin üç ayların müjdecisi Regaip Kandilini kutladı.
Hükümet Meydanı'nda dün gerçekleştirilen 'Büyük Konya Mitingi'nde seçmenin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin düşüncülerini dinlemek için alanı doldurduğunu dile getiren Bal, "Bu mitingde gördük ki, partimizin projeleri çok iyi anlaşılmış. Ekonomik ve siyasi alanda AKP'nin tüm baskı ve dayatmalarından bunalan hemşehrilerimiz bir çıkış yolu aramakta ve MHP'yi kendine daha yakın görmekte. İktidara geldiğimizde kuracağımız hükümetle ülke toparlanma sürecine girecek. Çiftçi ve üreticimize şuan verilen destek iki katına çıkarılacak. Hilal Kart ile ihtiyaç sahibimiz incitilmeden, bir elin verdiğini diğer el görmeden yardımını alacak. Bu kart sayesinde esnafımızda kazanç sağlayacak" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri