Mezunlar 50 Yıl Sonra Okulda Buluştu

Eski adı Aydın Erkek Sanat Enstitüsü olan Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 50 yıl önce mezun olan 17 öğrenci ve bir öğretmen yeni eğitim ve öğretim açılış yılında bir araya geldi. Emekli öğretmen İbrahim Sayıntı’nın...

Eski adı Aydın Erkek Sanat Enstitüsü olan Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 50 yıl önce mezun olan 17 öğrenci ve bir öğretmen yeni eğitim ve öğretim açılış yılında bir araya geldi. Emekli öğretmen İbrahim Sayıntı’nın önderliğinde okulun açılışına katılan 17 kişi, 50 yıl önceki heyecanı yeniden yaşadıklarını söyledi.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir araya gelen 50 yıllık dostlar, eski günlerini yad etti. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı açılışında 1964 yılında mezun olan 17 öğrenci ve bir öğretmen de katıldı. Mezun olduktan 50 yıl sonra bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirten İbrahim Sayıntı, “1964 yılında mezun olan 44 arkadaşımızdan hayatta olan 20 arkadaşımızdan 17 kişiyle bir araya gelebildik. O dönemde atölye öğretmenimiz olan Işık Gülen öğretmenimiz de bu günümüzde bizi yalnız bırakmadı. Eski günlerimiz yad ettik. Okulun sınıflarını ve atölyelerini gezdik.” dedi.

Arkadaşları ve aileleriyle 2 günlük program düzenlediklerini belirten Sayıntı, okuldaki gezinin ardından, ilçelerde de gezi düzenleyeceklerini söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri