Mezun Olan 36 Öğrenciye Düzenlenen Törenle Plaket Verildi

Özel Toros Finike Koleji'nden bu sene mezun olan 36 öğrencisi, düzenlenen tören ile plaketlerini aldı. 12’inci mezunlarını veren Toros Finike koleji 8. sınıf öğrencilerinin 2013-2014 mezuniyet programına katılan öğrenci, velilere ve yönetim...

Özel Toros Finike Koleji'nden bu sene mezun olan 36 öğrencisi, düzenlenen tören ile plaketlerini aldı. 12’inci mezunlarını veren Toros Finike koleji 8. sınıf öğrencilerinin 2013-2014 mezuniyet programına katılan öğrenci, velilere ve yönetim kurulu üyelerine okulun bahçesinde akşam yemeği verdi.

Törende öğrencilerin adına konuşma yapan 8. sınıf öğrencisi Sena Nur Onaran, programda bulunan tüm velileri, öğretmen ve personeli konuşmasıyla duygulandırdı.

Veliler adına konuşma yapan Ramazan Onaran ise eğitim öğretimin üzerinde durarak okulun yaptığı çalışmalardan dolayı öğretmenlere teşekkür etti. Onaran, “Bugün mezuniyet törenini yaptığımız öğrenciler üzerinde en büyük hakkı ve katkısı olanlar sizlersiniz. Onların hayata hazırlanması, davranışları, dersleri, problemleri her şeyleri sizden geçti. Siz onların yeri geldi babası, annesi, abisi ve ablası oldunuz. Onlar sizin bu toplumda en değerli meyveleriniz ve ülkeye bıraktığınız en büyük mirasçılardır." dedi.

Ana sınıfından 8. sınıfa kadar Toros Finike Kolejinde okuyan öğrencilerin velilerine vefa ödüllerinin takdim edildiği programda ayrıca programa Burdur’dan katılan mezun öğrencilerin ilk sınıf öğretmeni Kerim Sarıgül’e okul müdürü Cemil Demirtaş vefa ödülü verdi. Düzenlenen törende öğrencilerin ilk yıllarından bugüne kadar çekilmiş fotoğraflarından oluşan slayt gösterimi velilere duygulu anlar yaşattı. 8. sınıf öğrencileri, törene katılan velileri ve yönetim kurulu üyelerini, çalıp söyledikleri şarkılarla hem hüzünlendirdiler, hem de coşturdu.

Öğrencilerin ne kadar hızlı bir şekilde büyüdüklerine ve hayata atıldıklarına dikkat çeken Okul Müdürü Cemil Demirtaş, "Buradan yetişen nesiller ülkemiz, dünyamız ve insanlığın kurtuluşu adına önemli görevler üstlenecektir. Bu okullar sadece kaliteli eğitim vermekle kalmıyor. Öğrencilerini ayrıca çevre de kazandırıyor. Başarılar önemlidir ama en önemlisi ise bu çatı altındaki samimi arkadaşlıklardır." dedi. Mezun olan öğrencileri tek tek tebrik eden Demirtaş, bundan sonraki okul hayatınız da başarılar diledi.

Mezun olacak öğrencilere okulun yönetim kurulu üyeleri, Murat Aydın, Özay Hazer, Mustafa Karadağ ve öğrenci velileri Ahmet Kızılca, Salih Çuhadar plaketlerini takdim etti. Ayrıca gecenin sonunda mezun öğrenciler kendileri için hazırlanan pastayı kestikten sonra keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri