Mevzu Adana dualarla açıldı

Mevzu Adana, İstanbul Caddesi Zafer Sanayi Girişi’nde açıldı.

Mevzu Adana, İstanbul Caddesi Zafer Sanayi Girişi’nde açıldı. Mevzu Adana, Adana köfte ve Adana et lezzetlerini ocak başında müşterileri ile buluşturacak. Özkan Serintürk ve Ramazan İnceoğlu ortaklığı ile açılan ızgara restoranın açılış törenine Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan ile çok sayıda davetli katıldı.

Burada konuşan Ramazan İnceoğlu, Adana’nın hep olaylarla anıldığını ve işyerinin ismini bu yüzden “Mevzu Adana” olarak koyduklarını belirterek, “Burada Adana konseptinde adana lezzetlerini Konyalılar ile buluşturacağız. Etlerimiz bile özel geliyor. Lezzetlerimiz makine değmeden, satırda, tamamen elde hazırlanıyor” dedi. Izgara grubunda lezzetler sunacaklarını ifade eden İnceoğlu, şöyle konuştu: “Bunun içinde kırmızı etten başka beyaz et de var. Tatlı, çorba seçeneklerimiz de var. Konya’da ve Türkiye’de ilk olarak bu isim ve formatla başladık. İş ortağım Özkan Seritürk adana lezzetlerine hakim, bu iş için Konya’ya geldi. Yaklaşık 250 metrekarelik bir alanda adana lezzetlerini sunacağız. Kurumsal bir giriş yaptık. ileriki dönemde yeni şubeler açmayı planlıyoruz.”

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan da yaptığı konuşmada, “Burayı açan ekibi kutluyorum. Konyamız ğün gün değişiyor, büyüyor. Böyle güzel bir lokantanın açılması bizi mutlu ediyor. Böyle bir lokantanın açılması bizleri mutlu etti. Bu işyerimiz hayırlara vesile olur inşallah” ifadelerine yer verdi. Kur’an tilaveti ve duanın ardından açılış kurdelası alkışlar eşliğinde kesildi.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri