Mevlüt Mülayim adaylıktan çekildi

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Milletvekili Recep Konuk'un Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi başkanlığına adayı olmayacağı açıklamasının ardından adaylığını açıklayan Prof. Dr. Mevlüt Mülayim, Recep Konuk'un kararından dönmesi üzerine adaylıktan çekildiğin

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Milletvekili Recep Konuk'un Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi başkanlığına adayı olmayacağı açıklamasının ardından adaylığını açıklayan Prof. Dr. Mevlüt Mülayim, Recep Konuk'un kararından dönmesi üzerine adaylıktan çekildiğini açıkladı. Prof. Dr. Mevlüt Mülayim yaptığı yazılı açıklamada, "Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimlerine 2013 yılında ve 2017 yılında hizmetin her zaman en güzeline layık olan eli nasırlı Pancar Ekicilerine hizmet etmek arzusuyla aday olma kararını vermiştim. Bu göreve talip olur iken bilgime, idari tecrübeme, deneyimlerime ve pancar çiftçisinin derdine derman olma birikimime, C. Allaha ve siz üreticilere güvendim. İlk aday olduğum 2013 yılında Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi 64. genel kurulunda yapılan seçimde tanıyan veya tanımadan oy veren ve destek olan bütün Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ortaklarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

KARARIMI GÖZDEN GEÇİRDİM

Mülayim, açıklamasını şöyle sürdürdü: " Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin 65. Olağan Genel Kurul seçimlerine Sayın Başkan aday olur ise aday olmayacağımı söyleyerek yola çıkmıştım. Sayın Başkan Recep Konuk iki defa (17 Ağustos ve 23 Ağustos 2017) aday olmayacağını açıkladıktan sonra bazı belirsizlikler olduğu için de seçimle ilgili çalışmalarımız bazı görüşmeler dışında hızlanmamıştı, sahaya inmemiştik. Sayın Başkan tekrar aday olacağını 06 Eylül 2017' Çarşamba günü açıkladıktan sonra adaylığımın devam edip etmemesini gözden geçirdim. Sayın Başkanın bu açıklamasından sonra aday olur iken verdiğim sözün gereği olarak adaylıktan çekildiğimi belirtiyorum. 16 Eylülde 2017'de yapılacak seçime katılacak adaylara başarılar diler ve seçim sonuçlarının S.S. Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ortaklarına ve geleceğine, Konya'mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allahtan niyaz ederim. Bütün ortaklarımıza saygı ve selamlarımı sunarım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri