Mevlüt Karakaya: Gündemi Başka Yöne Çektiler, Kimse Belediyeleri Konuşmuyor

Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı Mevlüt Karakaya, yerel seçimlerin yaklaşmasına rağmen, gündemin farklı alanlara çekildiğine dikkat çekti.

Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı Mevlüt Karakaya, yerel seçimlerin yaklaşmasına rağmen, gündemin farklı alanlara çekildiğine dikkat çekti. Karakaya, kimsenin yerel yönetimlerde yapılan çalışmaları konuşmadığını belirterek, “İster getirsinler ister getirmesinler, biz Ankara’yı kuşattık.” dedi.

Mevlüt Karakaya, Türk Dünyası Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği’nin Balgat semtindeki Litai Otel'de düzenlediği 'Dostluk ve Dayanışma' toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Mevlüt Karakaya, Ankaralılar için verdiği vaatleri sıraladı. Konuşmasında yerel seçim hazırlıklarından da söz eden Karakaya, “112 gündür sahada dolaşıyoruz. Allah sonunu kutlu ve hayırlı kılsın inşallah. Bugün geldiğimiz noktada şunu gördük; Ankaralılar bize ciddi bir şekilde teveccüh ediyorlar. 30 Mart yerel seçimleri ile de bunu taçlandıracaklar. Bu 112 günlük süre içerisinde dersimizi çalıştık, projelerimizi hazırladık. Ankara’da tüm ilçelerde her gün 10 bin eve gidiyoruz. Niyetimiz hayır, sonu da hayır olacak. Bizden başka sahada, alanda sokakta kimse yok.” diye ifade etti.

"ANKARA’YI KUŞATTIK"

Seçimler yaklaşmasına rağmen, gündemin farklı alanlara çekildiğine, kimsenin yerel yönetimlerde yapılan çalışmaları gündeme getirmediğine dikkat çeken Karakaya, “İster getirsinler ister getirmesinler, biz Ankara’yı kuşattık. Tüm gelişmeler, kamuoyu araştırmaları gösteriyor ki MHP’nin oy oranını ne kadar aşağı çekmeye çalışırsa çalışsınlar, indiremeyeceklerini anladılar. ‘Bu yarışın sonunu MHP belirleyecek’ dediler.” açıklamasını yaptı.

"SEÇİMLERİ HANIMEFENDİLER SAYESİNDE KAZANACAĞIZ"

Karakaya, kadınların seçim için ‘gayret içinde’ çalıştıklarına dikkat çekerek, “Bu işe hanım eli değecek diyordum. Bugün burada bu salonda değerli hanım kardeşlerimin gösterdiği ilgi ve alakayı görmeliler. Ankara Büyükşehir belediye başkanı olduğumda genel parti rozetlerini çıkarıp tüm Ankara’ya çalışacağız hep birlikte. Onun için Türkiye’de MHP belediye başkanları marka haline geldi. Ben, sizlerle bir büyüğünüz olarak, sizlerden değerli hanımlardan bu seçimde doğrunun yanında olarak çalışmalara katkı vermelerini istiyorum. Seçimleri, hanımefendilerinin sayesinde kazanacağız.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri