Mevlana Üniversitesi mezunları buluştu

Mevlana Üniversitesi Mezunlar Ofisi tarafından hayata geçirilen ‘Mezunlar Buluşma Yemeği’ çok sayıda mezunun katılımıyla gerçekleşti.

Mevlana Üniversitesi Mezunlar Ofisi tarafından hayata geçirilen ‘Mezunlar Buluşma Yemeği’ çok sayıda mezunun katılımıyla gerçekleşti. “Mevlâna Üniversitesi olarak 2009 yılında kurulduk ve 2010 yılında ilk öğrencilerimizi almaya başladık. Bu davete ilgi gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Rektör Prof. Dr. Tankut Yalçınöz, “Sosyal medya ve kulüp faaliyetleri üzerinden yapılacak çalışmalarla, etkinliklerle birliğinizi güçlendirerek daha büyük sesler getireceğinize inanıyorum” dedi. “Şu an aranızda çok güzel yerlerde olan arkadaşlarımız var. Sizlerin daha güzel yerlerde, daha güzel işlerde olacağınıza ve çok iyi işlere imza atacağına inanıyorum” ifadelerini kullanan Rektör Prof. Dr. Tankut Yalçınöz, “Elimizden geldiği kadarıyla burada Mezunlar Ofisi, Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ve Sürekli Eğitim Merkezi üzerinden sizleri her zaman destekleyeceğiz” şeklinde konuştu. TTO Kuluçka Merkezinin de kurulduğunu belirten Yalçınöz, TTO aracılığı ile patent almak isteyen arkadaşlara da yardımcı olabileceklerini vurguladı.

“Mevlâna Üniversitesi mezunlarının başarılı olması bizim referansımızdır” diyen Yalçınöz, “Mevlâna ailesi olarak gönülden eğitimi destekliyoruz. Geçen yıldan itibaren de Gönülden Proje meselesine girdik ve yaklaşık 40’a yakın hocalarımızdan proje teklifi aldık. Bu projelerle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bizimle ortak çalışmalar yapmanızı tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı. Yemeğin ardından mezunlar, hatıra defterini imzalarken, toplu hatıra fotoğrafı da çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri