Mevlana turunda geri sayım başladı

Geleneksel olarak İlimizde her yıl organize edilen Gençler Mevlana Bisiklet Turunu bu yıl Bisiklet Federasyonu Başkanlığı üstlenerek UCI faaliyet takvimine aldı.

Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Bekir Gezer Turun Genel koordinatörü Sadık Keleş ile birlikte İlimizde tur ile ilgili federasyon Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Üzülmez’i Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız’ı ve Emniyet Yetkileri ile görüşmelerde bulunurken Bisiklet Turuna 11 yabancı Ülke takımın davet edildiği ve Gençler Branşında ilk defa en üst sınıf olan 2.1 kategorisinde yapılacağını bildirirken ülkemizden 3 takımın yarışacağı bildirilmiştir.

Organizasyonda 15 Haziran Salı günü saat 14.00’de teknik toplantı yapılacak. Çarşamba günü yarışlar 72 km’lik İstanbul Yolu kriteryum etabı ile başlayacak. Perşembe günü 90 Km’lik Akören Yolu yarışı Cuma, Yaka Yolu Huzur evi Kriteryum 27 Km ve Mevlana Kriteryum 20 Km etapları koşulacak.  Pedallar son olarak ise Beyşehir Yolu Kızılören 78 Km’yi koşarak toplam 287 km pedal çevirmiş olacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri