Mevlana Dağcılık, Loras Dağı’nda

Dağ sevdalıların oluşturduğu Recai Kıcıkoğlu’nun başkanlığındaki Mevlana Dağcılık ve İzcilik Kulübü, haftasonu tırmanışlarına devam ediyor.

Dağ sevdalıların oluşturduğu Recai Kıcıkoğlu’nun başkanlığındaki Mevlana Dağcılık ve İzcilik Kulübü, haftasonu tırmanışlarına devam ediyor. Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği ile ortaklaşa gerçekleştirilen tırmanışın bu haftaki adresi Loras Dağı oldu.  38 dağcının katıldığı programda, Loras Dağı’nın zirvesine yaklaşık iki saatlik bir tırmanışın ardından ulaşıldı.

Tırmanış sırasında Aybastı Mağarası’nda incelemeler yapan dağ ekibi, zirvede de Sarnıç ve Manastır’da mola verdi. Çok eski bir yerleşim yeri olan bölgede, özellikle Sarnıç oldukça dikkat çekiciydi. Loras Dağı tırmanışı hakkında bilgi veren Dağcılık İl Temsilcisi Recai Kıcıkoğlu, “ Konyalı dağcılar olarak etkinliklerimize ve tırmanışlarımıza ara vermeden devam ediyoruz.  2017 yılı tırmanışlarımızı da hafta sonu Loras Dağı zirvesine tırmanarak gerçekleştirdik. Zorlu bir tırmanışımızı tecrübelerimizi kullanarak zirve yaptık. Tırmanışa katılan tüm dağcılarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

HAKAN ARMUTCU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri