Metrobüs Kazasına Karışan Araçlar Çekici Yardımıyla Kaldırıldı

Merter’de, Topkapı istikametine giden bir minibüs ile metrobüsün çarpışması sonucu kapanan E-5 karayolu, 1.5 saatin ardından yan yoldan kontrollü olarak trafiğe açıldı. Yolun trafiğe kapalı olması sebebiyle bazı vatandaşların yol kenarında...

Merter’de, Topkapı istikametine giden bir minibüs ile metrobüsün çarpışması sonucu kapanan E-5 karayolu, 1.5 saatin ardından yan yoldan kontrollü olarak trafiğe açıldı. Yolun trafiğe kapalı olması sebebiyle bazı vatandaşların yol kenarında otostop çektikleri görüldü.

Merter'de Topkapı istikametine giden bir minibüs, metrobüs yoluna girdi. Minibüsün çarptığı metrobüs, yolundan çıkarak E-5'te trafiği kapattı. Kazaya karışan sürücünün de aralarında bulunduğu 1'i ağır 10 yaralı, çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza sebebiyle E-5 çift yönlü trafiğe kapandı. Metrobüs yolcuları ve araçlarında bulunan sürücü ve yolcular uzunca süre yolun açılmasını bekledi.

Kaza sebebiyle E-5 çift taraflı trafiğe kapandı. Metrobüs yolcuları otobüslerden inip yürüyerek gidecekleri yere ulaşmaya çalıştı. Bazı metrobüs yolcuları ve araçlarında bulunan sürücü ve yolcular, uzunca süre yolun açılmasını bekledi. Vatandaşlardan bazılarının ise yol kenarında otostop çektikleri görüldü.

Olay yerine gelen kurtarıcı araçlar kazaya karışan ve yolu tamamen kapatan metrobüsü kaza alanından çekti. Kazaya karışan minibüs de çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Yetkililer yere dökülen yağ ve akaryakıt için kumlama çalışması yaptı. Kaza trafiğine yakalanan araçlar ise geri döndürülerek yan yoldan kontrollü olarak gönderildi. Kaza alanında temizleme çalışmaları devam ediyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri