Metro, pilavcıları biraraya getirdi

Metro Toptancı Market, Konyaya özel yaptığı organizasyonla meşhur Konya düğün pilavı yapan usta ve mekâncılarını bir araya getirdi.

Metro Toptancı Market, Konya’ya özel yaptığı organizasyonla meşhur Konya düğün pilavı  yapan usta ve mekâncılarını bir araya getirdi.

Dünyanın dört bir yanında mağazaları olmasına rağmen yerel bir marka olduklarını vurgulayan Metro Toptancı Market İşletme Müdürü Atilla Kurhan, güçlerini yerel profesyonellerden aldıklarını ve yine yerel profesyonellere yansıtmanın çabasını gösterdiklerini belirterek, “Bugün ülkemizde tek olan Konya düğün pilavı için satışa sunduğumuz ürünlerin tanıtımını yapmak için bir araya geldik. Düğün pilavı yapan müşterilerimize kalitemizin tanıtımını yapmanın gururunu yaşıyoruz. Metro Toptancı Market, 1990’dan bu yana ülkemizde, 2008 yılından bu yana ise şehrimizde faaliyet göstermekte. Dünyada olduğu gibi Konya’da da tüccar, esnaf, iş adamı Metro Toptancı Market ile çalışmakta. Metro Toptancı Market, profesyonellerin işyerleri ve kendileri için ihtiyaç duydukları her türlü gıda ve gıda dışı ürünü ‘fiyat-kalite-performans’ ilişkisini gözeterek sunmakta. Özetlemek gerekirse, ucuz, taze ve kaliteli onbinlerce ürünü, tek çatı altında, yurt çapında sayısı 20’ye yükselmiş Metro Toptancı Market’te bulmak mümkün. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürün yelpazesine ek olarak güçlü Metro markaları ile profesyonel müşterilerimizin kendi sektörlerinde daha rahat rekabet etmelerini sağlamak, tedarik zinciri ve kalite yönetiminde uygun hizmetler sunmak asıl çabamızdır.” dedi.

Programda ustalara meşhur Konya pilavı da ikram edilirken, meşhur ustaların bir araya gelerek sohbet imkanı da yakalamaları renkli görüntüler oluşturdu.

HAKAN MARKUPÇU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri