"Meslektaşlarımıza Saldıranlar Hakkında Adli İşlem Başlattık"

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), İstanbul Şubesi, dün oynanan Türkiye-Kazakistan (3-1) maçı sonrası güvenlikçilerin basın mensuplarına saldırmasını yaptığı yazılı bir açıklama ile kınadı ve adli işlemlerin başladığını...

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), İstanbul Şubesi, dün oynanan Türkiye-Kazakistan (3-1) maçı sonrası güvenlikçilerin basın mensuplarına saldırmasını yaptığı yazılı bir açıklama ile kınadı ve adli işlemlerin başladığını duyurdu.

TSYD İstanbul Şubesi'nden yapılan açıklamada, "Spor basını başta olmak üzere gazetecilere yönelik saldırgan davranışlar pazar gecesi TT Arena Stadı'nda oynanan Türkiye - Kazakistan maçı sonrası tavan yapmış ve meslektaşlarımız 'sözde' güvenlik görevlilerince darp edilmiştir. Faillerin bir bölümü için adli işlem başlamış konu yargıya intikal etmiştir." denildi.

GÜVENLİKÇİLER, BASIN MENSUPLARINA SALDIRDI

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'in A Milli Futbol Takımı'nın Kazakistan ile yaptığı maçın ardından stattan ayrıldığı sırada, güvenlik elemanlarının basın mensuplarına saldırmasıyla arbede gerçekleşti.

Volkan Demirel, Kazakistan maçı öncesi ısındığı sırada taraftarlarla arasında yaşanan tartışma sonucu stadı terk etmiş ve daha sonra Fatih Terim’in isteğiyle Emre Belözoğlu’yla birlikte stada geri gelmişti. Kaleci Volkan Demirel'in maçın ardından stattan çıkışı sırasında kendisiyle birlikte geldiği iddia edilen güvenlik görevlileri, basın mensuplarına saldırarak adeta terör estirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri