Mesleki Eğitim Komisyonu yılın ilk toplantısını yaptı

Mesleki Eğitim Komisyonu toplantısı Kılıçarslan İMKB Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Konya Valisi Sayın Vahdettin Özkan başkanlığında gerçekleştirilen Konya İli Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu Toplantısında alınan karar sonucu oluşturulan Mesleki Eğitim Komisyonu toplantısı Kılıçarslan İMKB Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı’nın başkanlığı ve Kılıçarslan İMKB Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü M. Sadullah Özuygur’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, İŞKUR Müdürü Sayın Emrah Keleş, akademisyenler, KOP, MEVKA, KSO, KTO, Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu Belediyesi İstihdam Merkezi, Kapsül Teknoloji Platformu, KSO Mesleki Eğitim Birimi yetkilileri katıldı.

İl ve ülke sanayisine önemli katkılar sağlayan, Milli Eğitim birimleri ile sivil toplum kuruluşlarının ortak çalışmalar yürütme yöntemleri için iyi uygulama örneklerinden olan toplantıda; ihtiyaç duyulan meslek gruplarının tespitine yönelik değerlendirmeler ile öne çıkan meslek grupları için olası eğitim programları, ihtiyacın karşılanmasına yönelik tedbir ve öneriler, mesleki eğitimin özendirilmesi ve yaygınlaştırılmasına yönelik iş birliği çalışmaları görüşüldü.

MUSTAFA ÜNÜVAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri