Meşhur Türk porselen markası konkordato ilan etti! İsmini bilmeyen yok

Dünya büyük bir ekonomik kriz yaşıyor. Ekonomisi çok güçlü olan ülkelerde bile enflasyon rekorları kırılıyor. Türkiye bu krizi derinden hissediyor. Son olarak meşhur Türk porselen markası konkordato ilan etti. Bu markanın ismini bilmeyen yok.

Dünya genelinde nakit para döngüsünün yavaşlamasıyla çeşitli sorunlar yaşanmaya devam ediyor. En güçlü ekonomiye sahip olan Almanya ve İngiltere gibi ülkelerde bile krizin yıkıcı etkisi görülmeye başlandı.

Türkiye'de son iki yıldır ekonomik kriz hissediliyor. Birçok firmanın konkordato ilan ettiğini duyan vatandaş, bu sürecin daha ne kadar devam edeceğini merak ediyor. Konkordato ile durumu düzeltemeyenler ise iflas ediyor.

Son olarak meşhur Türk porselen devi konkordato ilan etti. Bahsi geçen markanın ismini bilmeyen yok. Türkiye genelinde 25 mağazası ve yüzlerce satış noktasıyla bilinen marka Bernardo konkordato ilan etti.

AGE Mutfak Eşyaları A.Ş firma ismiyle faaliyet gösteren markaya İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 3 ay geçici mühlet verildi. Bernardo markası porselen tabak, fincan, tencere gibi birçok ürünün satışı gerçekleştiriyordu.

Ayrıca mağazalarda çeyiz setleri de satılıyordu. Markanın mağazalarında tencere setinden çaydanlığa kadar yüzlerce çeşit ürünü bulmak mümkün.

Ekonomi Haberleri