“Mescid-i Aksa kırmızı çizgimiz!”

AGD Konya Şubesi öncülüğünde düzenlenen basın açıklamasında terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırıları protesto edilerek, “Kudüs İslam aleminin kırmızı çizgisidir. Siyonist İsrail’i durdurun” çağrısında bulunuldu

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi öncülüğünde birçok MİLKO kuruluşu, Siyonist İsrail güçleri tarafından yapılan Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılara karşı Kültürpark’ta bir araya geldi. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi öncülüğünde Milli Görüşçü kuruluşların bir araya geldiği faaliyette “Kudüs İçin Kıyama Dur” teması dile getirildi. Kültürpark’ta yer alan Bosna Çeşmesi önünde buluşan milli görüşçüler, ‘Kahrolsun İsrail’ sloganları yükseltti. ‘İftar vakti Kudüs için kıyama duruyoruz’ başlığı ile düzenlenen programa Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Cansuyu Derneği Konya İl Temsilcisi İsmail Tozan, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Ali Genç, Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman, AGD Komisyon Başkanları ve çok sayıda kişi katıldı. Gerçekleştirdiği konuşmada Kudüs’ün Müslümanların en büyük imtihanları olduğuna dikkat çeken AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, “Kudüs’ten vazgeçmemiz mümkün değildir. Tüm kalbimizle şuna inanıyoruz ki Kudüs Müslümanların en çetin imtihanıdır. Kudüs, bugünün Müslüman’ının yeryüzünde olup bitenler karşısında nerede durduğunun, kimlerle olduğunun ve neye hizmet ettiğinin en önemli göstergesidir. Kudüs mutlaka özgürlüğe, Müslümanlar da mutlaka birliğe kavuşacaktır. Mescid-i Aksa’nın işgal altında olması sadece Filistinlilerin bir meselesi değildir. Ümmetin meselesidir” şeklinde konuştu.

BİZE DÜŞEN KUDÜS’E SAHİP ÇIKMAKTIR

Yaşana zulümler karşısında Batıl odakların sessizliğini vurgulayan Kılıç, “Mescid-i Aksa, Müslümanların kırmızı çizgisidir. Bize düşen tarih boyunca vahyin, tebliğin ve mücahedenin merkezi olmuş bir beldeye sahip çıkmak, oranın bir İslam şehri olması için her türlü desteği o topraklara vermektir. Günlerdir süren terörist İsrail saldırılarında binlerce Filistinli kardeşimiz ilk kıblegahımız olan Mescid-i Aksa’yı canlarıyla, kanlarıyla savunurlarken yaralandılar ve şehit oldular. Siyonist İsrail ise sistemli bir şekilde hem Müslüman kanı dökmeye hem de adım adım Mescid-i Aksa’yı işgal etmeye devam etmekte. İşgalci Siyonistler, Filistinli kardeşlerimizin evini basmakta, işgal polisiyle işbirliğiyle Filistinli kardeşlerimize linç girişiminde bulunmaktadır. Bu saldırıları kalbinde merhamet taşıyan, insanlıktan nasibini almış hiçbir kimsenin kabul etmesi mümkün değildir. Buna rağmen Batı ülkeleri işbirlikçi yaklaşımlarıyla her zaman olduğu gibi batılın yanında olduklarını göstermişler ve ikiyüzlü politikalarıyla masum Filistinli kardeşlerimize yapılan zulmü ve şehit edilen kardeşlerimizi görmezden gelmekte” ifadelerini kullandı. 

İSRAİL BU KÜSTAHLIKLARIN KARŞILIĞINI ALACAK

İsrail’e yaptığı her zulmün hesabını soracaklarını ve mazlumların birliğinin İsrail’in sonunu getireceğini kaydeden Kılıç, “Siyonist İsrail, Filistin’de yaptığı her tecavüzün, küstahlığın, şımarıklığın karşılığını mutlaka alacaktır. Siyonist İsrail’in attığı her adımı takip edeceğiz ve anında gereken tepkiyi göstereceğiz. Terör örgütü İsrail şunu bilmeli ki biz; ne ölmekten, ne de öldürülmekten korkmuyoruz ve terörist İsrail’e yaptığı her küstahlığın, şımarıklığın hesabını soracağız. Müslümanların ve tüm mazlumların birlikteliği inşallah Siyonist İsrail’in ve işgalin sonunu getirecektir. Biz bütün Müslümanları ve mazlumları terörist İsrail’e karşı birlik olmaya davet ediyoruz. Şunu herkes bilmeli ki Siyonizm tüm insanlığa yönetilmiş bir tehdittir.  Müslümanlar Siyonizm’in ve Siyonist İsrail’in tuzaklarına düşmemelidir. Siyonist İsrail’e karşı birlik çağrımız, tepkilerimiz, açıklamalarımız harekete geçmesi gereken herkes harekete geçinceye kadar devam edecektir” açıklamalarında bulundu. 

AKSA İÇİN CANIMIZI VERMEYE HAZIRIZ

Mescid-i Aksa için kanlarının son damlasına kadar çalışacaklarını kaydeden AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı: “Terör örgütü İsrail’in, Kudüs’ten ve işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacağı günler çok yakındır. İsrail, hak ettiği tokadı Allah’ın izniyle bir araya gelmiş, birlik olmuş Müslümanlar tarafından yiyecektir. Bölgeye ve Dünya’ya huzur ancak bu şekilde gelecektir. Milyonlarca Kudüs Gönüllüsü olarak yola çıkmaya, Aksa için kanımızı akıtmaya ve canımızı vermeye hazırız. Son Siyonist ölünceye kadar mücadeleye devam edeceğiz. Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın; ‘İsrail laftan anlamaz. Yalnızca güçten anlar’ sözü bir kez daha haklılığını göstermiştir. Terör örgütü İsrail, Müslümanların gücünü görecek ve cehenneme sürülecektir. Cenab-ı Allah, Filistinli kardeşlerimizin şehadetlerini kabul etsin. Özgür Mescid-i Aksa ve Filistin için direniş gösteren kardeşlerimize güç ve kuvvet versin. Allah burada toplanan, dualarıyla kardeşlerimizin yanında olduğunu gösteren inanmış topluluğa, Özgür Mescid-i Aksa'da omuz omuza namaz kılmayı nasip etsin.”

EYYÜB KARAKUZU–SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri