Mesai yarın

Milli maçlar nedeniyle lige ara verilirken Torku Konyaspor’da 23 Kasım Pazar günü iç sahada oynanacak Gaziantep maçının hazırlıkları yarın başlayacak

Torku Konyaspor’da izin sürüyor. Çalışmalar yarın başlayacak. Trabzonspor maçının ardından, Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak teknik adamlar tarafından futbolculara verilen üç günlük izin devam ediyor. Bugünde dinlenecek olan yeşil-beyazlılar, yarın sabah Tatlıcak Tesislerinde toplanacak ve saat 11.00’de haftanın ilk antrenmanına çıkacak.

Ligin 10. haftasında, iç sahada Gaziantepspor ile 23 Kasım Pazar günü karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor’da, ameliyat olan ve ilk yarıyı kapatan Marica dışındaki sakat futbolcular Rangelov, Recep ve Djalma’nın tedavileri de sürüyor. Bu futbolculardan Rangelov ve Recep’in büyük bir olasılıkla Gaziantep maçına yetiştirileceği öğrenildi.

Torku Konyaspor, ligde geride kalan 9 hafta da 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 9 puanla 14. sırada yer aldı. Ligin ikinci haftasında Balıkesirspor, 8. hafta da Karabükspor’u yenen yeşil-beyazlılar, Sivasspor, Erciyesspor ve Başakşehir ile de berabere kaldı.. Kartallar, deplasmanda oynadıkları maçlarda Eskişehirspor, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Trabzonspor’a ise yenildi.

Deplasmandan sadece, 3. hafta 0-0 sona eren Sivasspor maçından puan çıkartabilen Torku Konyaspor, iç sahada ise, henüz yenilgi almadı. Kartallar 9 maçtan 2’sinde gol atamazken, rakip fileleri sadece 8 kez havalandırdı. Kalesinde ise 10 gol gördü.

Torku Konyaspor’un en golcüleri, 2’şer golle Torje ve Ömer Ali oldu. Bu futbolculardan Torje Eskişehirspor ve Balıkesirspor, Ömer Ali ise, Karabükspor ve Trabzonspor maçlarında gol atma başarısını gösterdi. Yeşil-beyazlı takımın diğer gollerini ise, Balıkesir maçında A. Hamit kendi kalesine, Erciyes maçında penaltıdan Marica, Fenerbahçe karşısında yine penaltıdan Rangelov ve Trabzonspor karşılaşmasında Hasan Kabze attı.

RECEP ÇINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri