Mesai başladı

Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmenin hesaplarını yapan Torku Konyaspor'da futbolculara verilen 2 günlük izin sona erdi ve Eskişehirspor maçı hazırlıkları dün başladı

Torku Konyaspor’da Eskişehirspor maçı hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlılar, Cumartesi günü Kasımpaşa ile hazırlık maçı yapacak. Fenerbahçe maçından sonra iki gün izin yapan Konyaspor’da haftanın ilk antrenmanı dün akşam Tatlıcak M: Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirildi. Bugün ve yarın taktik antrenmanlar yapacak olan Kartallar, Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak 14 Kasım Cumartesi günü saat 13.00'de Süper Lig takımlarından Kasımpaşa ile Kemerburgaz tesislerinde hazırlık maçı oynayacak. Karşılaşmanın ardından futbolculara bir gün izin verilecek.

Oyuncumuz Abdou Razack Traore, ülkesiTorku Konyaspor’da çalışmalara Burkina Faso Milli takımına çağrılan Abdou Razack Traore katılmadı. Bu futbolcu, Burkina Faso’nun bugün, 2018 Dünya Kupası Grup eleme maçında forma giyecek ve muhtemelen Cuma günü Türkiye’ye dönecek. 

Ligde beş haftalık başarılı çıkışın ardından son 3 hafta da aldığı beklenmedik sonuçlarla 7. sıraya kadar gerileyen Torku Konyaspor’da hedef, 22 Kasım Pazar günü içi sahada Eskişehirspor ile oynanacak maçı kazanarak yeniden çıkışa geçmek. Kartal’da bu maç öncesi sarı kart cezalısı Mehmet Uslu dışında eksik yok.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri