Mesai başladı

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Gençlerbirliği ile iç sahada karşılışacak olan Torku Konyaspor'da bu maçın hazırlıkları başladı. Sakatlıkları geçen Sissoka ile Kaya 18 kişilik kadroda yer alabilecekler

KARTAL YARA SARACAK

Geçtiğimiz pazar günü deplasmanda başakşehirspor'a 4-0 yenilerek, taraftarlarını üzen Torku Konyaspor'da Gençlerbirliği maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında cuma günü kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasından 3 puan ile ayrılarak taraftarlarına kendini affettirmek istiyor.

Lig’de geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Başakşehirspor maçında rakibine 4-0 yenilerek moral kaybeden yeşil-beyazlılar, cuma günü sahasında karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.. Ligin ilk 9 haftalık periyotunda 15 puan toplayan Kartal, hem Başakşehir maçının yarasını sarmak, hem de Gençlerbirliği engelini 3 puan ile aşıp moral bulmak istiyor.

Dün yapılan antrenmana bütün futbolcular katılırken, sakatlıkları geçen Sissako ile kaleci Kaya Tarakçı'da takımla birlikte çalışmalara katıldı. Bu iki oyuncunun da cuma günü oynanacak olan Gençlerbirliği maçı kadrosunda yer alabilecekleri tahmin ediliyor.

Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını bugün de saat 15.00'de sürdürecek olan yeşil-beyazlılar, yarın yapılacak olan ter idmanından sonra Tatlıcak tesislerinde kampa girerek, maç saatini bekleyecekler.

Gençlerbirliği maçına büyük önem verdiklerini söyleyen Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan,Başakşehirspor yenilgisinin yarasını sarma adına da önemli bir maça çıkacaklarını, bunun için de oyuncuların maça en iyi şekilde konsantre olduklarını bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri