Merzifon Ülkü Ocakları 2 Bin 500 Kişiye Aşure Dağıttı

Ülkü Ocakları Merzifon Şubesi 2 bin 500 kişilik aşure dağıttı. Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan stantta kazanlarla dağıtılan aşure tatlısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Merzifon Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Kaplan, "Böyle kutlu...

Ülkü Ocakları Merzifon Şubesi 2 bin 500 kişilik aşure dağıttı.

Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan stantta kazanlarla dağıtılan aşure tatlısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Merzifon Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Kaplan, "Böyle kutlu bir günde güzel bir hizmet sunduk. Bu sene altıncısını düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz aşure programımıza katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Amacımız Cenabı Allah'ın birçok Peygamberine bu mübarek günde birçok güzellikler vermesi ve bizlerinde bu mübarek kurtuluş günlerinde birlik, beraberlik adına insanları bir araya getirmek ve bu günlerin unutulmamasını sağlamaktır.”

Kaplan, “Muharrem ayının kutsiyetini hepimiz biliyoruz. Aşure ile insanlarımızın kaynaşmasına vesile olmaya çalışıyoruz. Merzifon Ülkü Ocakları olarak bir çok etkinlik yapmaktayız bunlardan bir tanesi de aşure dağıtma etkinliğimizdir. Bu gün burada programımıza desteklerini esirgemeyen arkadaşlarımıza ve değerli Merzifonlulara teşekkür ediyorum.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri