Merzifon Ahi Koleji Velileri Yarışmalarla Tanışıyor

Ümit Eğitim Kurumları Merzifon Özel Ahi Koleji velilere yönelik sosyal aktivitelere ara vermeden devam ediyor. Merzifon Özel Ahi İlkokulu ikinci sınıf velilerine yönelik “Babam ve Ben Okulda Kahvaltı Yapıyorum” etkinliği ve akabinde Dart...

Ümit Eğitim Kurumları Merzifon Özel Ahi Koleji velilere yönelik sosyal aktivitelere ara vermeden devam ediyor.

Merzifon Özel Ahi İlkokulu ikinci sınıf velilerine yönelik “Babam ve Ben Okulda Kahvaltı Yapıyorum” etkinliği ve akabinde Dart Yarışması düzenledi. Yarışmaya yoğun ilgi gösteren veliler, hem kahvaltıda birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu, hem de kıyasıya yarışarak eğlendi.

İkili eleme sistemine göre yarışan veliler, rakiplerini elemekte kimi zaman zorlandı. Yarışmada Yakup Tunçel birinci, Adnan Cebeci ikinci ve Abdullah Bal üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren velilere başarı sertifikası verildi. Ayrıca program arasında verilen ikramda veliler birbirleriyle sohbet etti.

Yarışmaya katılan veliler “Okulumuz sık sık böyle programlar düzenliyorlar. Bizler için hem kaynaşma hem de çocuklarımızla bir sosyal aktivite oluyor. İdareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” diyerek ortak düşüncelerini dile getirdiler.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri