Merve Eğitim, SBS'de başarılı

Milli Eğitim Bakanlığı 2012 yılı Ortaöğretim Yerleştirme Puanı'na göre Merve Eğitim Kurumları bünyesindeki okullarda okuyan öğrencilerden 5 öğrenci 100 sorunun tamamını doğru yapıp...

Milli Eğitim Bakanlığı 2012 yılı Ortaöğretim Yerleştirme Puanı'na göre Merve Eğitim Kurumları bünyesindeki okullarda okuyan öğrencilerden 5 öğrenci 100 sorunun tamamını doğru yapıp 500 tam puanla Türkiye birincisi oldular. Merve Eğitim Kurumları adına açıklamada bulunan Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Aslan, “Merve Eğitim Kurumları LYS-LGS ve olimpiyat başarılarından sonra 2012 SBS sınavlarında da başarısını ortaya koydu. Önceki senelerdeki başarısını bu senede tekrarladı.
2012 SBS sınavında 5 öğrencimiz 100 sorunun tamamını doğru yapıp 500 tam puanla Türkiye 1.si olmuşlardır. Ayrıca 17 öğrencimiz (1 Yanlış) 22 öğrencimiz (2 yanlış) 25 öğrencimiz (3 yanlış) ile başarıya imza atmışlardır.    Genel bir değerlendirme yapacak olursak 7 öğrencimiz (Türkiye ilk 100’de) 16 öğrencimiz (Türkiye ilk 1000’de) 7 öğrencimiz (Konya ilk 10’da), 34 öğrencimiz (Konya’da ilk 100’de), 151 öğrencimiz (Konya İlk 1000’de) yer almışlardır.
Okulumuz yıl boyunca öğrencilerimizin sistemli çalışmaları, öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve velilerimizin de destekleri ile bu başarıları elde edilmiştir. Okulumuz SBS’de bireysel başarıların yanında okul ortalamasıyla da Konya’da en iyi okulların başında geliyor. Bizim için ferdi başarıdan daha önemlisi kitlesel başarımızdır" dedi.
Dereceye giren öğrencilerin aileleri de, çocuklarının başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, çocuklarının sevgi ve huzur ortamı içerisinde eğitim görmeleri nedeniyle bu başarıya imza attıklarını söylediler. Toplantının ardından dereceye giren öğrenciler, veliler ve öğretmenler toplu halde fotoğraf çekildi.
HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri