Merve Eğitim Kurumları 4+4+4e hazır

Özel Merve Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Er Milli Eğitim Bakanlığındaki değişikliğe okulları hazırladıklarını ifade etti

Özel Merve Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Er Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki değişikliğe okulları hazırladıklarını ifade etti. Ahmet Er ilköğretim okullarımız arasında bazı değişiklikler yaptık ve kendimizi yeni değişikliğe fiziki imkânlar ve ortam olarak hazırladık dedi. Buna göre önümüzdeki yıl Özel Merve Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulumuz ilkokul ve ortaokul olarak hizmet verecek, Özel Merve Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulumuz ortaokul olarak 5–6–7–8 , Özel Merve Mehmet Özdemir İlköğretim Okulumuz ilkokul olarak 1-2-3-4 hizmet verecek.”dedi.

Merve Eğitim Kurumlarının 4+4+4’e hazır olduğunu ifade eden Özel Merve Eğitim kurumları Eğitim Koordinatörü ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Er, “Milli Eğitim Bakanlığının önümüzdeki eğitim öğretim yılından itibaren uygulamaya koyacağı yeni eğitim sistemine göre;1. sınıfa kayıt yaşı 66–72 aylık çocuklarımız 1. Sınıfa başlayacaktır. 72 ay üzeri çocuklarımız 1. sınıfa başlayacaktır. Merve Eğitim Kurumları olarak 66–72 ay öğrencilerimiz kendi yaş gurubundaki sınıflarda, 72 ay ve üzeri çocuklar kendi yaş grubundan oluşturulan sınıflarda eğitim görecek. Buna göre önümüzdeki yıl Özel Merve Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulumuz ilkokul ve ortaokul olarak hizmet verecek. Özel Merve Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulumuz ortaokul olarak 5–6–7–8 , Özel Merve Mehmet Özdemir İlköğretim Okulumuz ilkokul olarak 1-2-3-4 hizmet verecek”dedi.

Merve’den yeni bir anaokulu daha

Er, “Merve Eğitim Kurumları olarak önümüzdeki yıl Enva Anaokulumuzda hizmete girerek, 4-5 yaş grubu öğrencilerini alabileceğiz, Büyük Koyuncu Lisemizin yanında açılan okulumuz donanım, alt yapı, fiziki imkânlarıyla çok güzel bir Anaokulumuz oldu” dedi.

Kayıt yoğunluğu yaşıyoruz

Ahmet Er,  “Merve Eğitim Kurumları eğitim ve öğretimdeki başarısı, kalitesiyle genel ve bireysel başarılarda Türkiye birincilikleriyle Konya’mızı en güzel şekilde temsil etmektedir, bu güzel başarılarda emeği olan öğretmen kadromuzu, öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve tüm bu başarılarımızı Konya’ya ve Türkiye’ye armağan ediyoruz. Ayrıca tüm okullarımızda ciddi bir kayıt yoğunluğu yaşıyoruz. Konyalılarımızın takdirine, teveccühüne teşekkür ediyoruz, bu teveccüh yönetim kurulumuzu yeni okullar açmaya teşvik etmektedir” dedi.

HABER  MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri