Mertçani'nin tercihi Serin Treyler oldu

Konya'da faaliyet gösteren Serin Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, merkezi Mersin'de bulunan ve başta Türkiye Cumhuriyetleri olmak üzere, Irak, İran ve Avrupa'ya taşımacılık yapan Mertçani Ulusla

Konya'da faaliyet gösteren Serin Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, merkezi Mersin'de bulunan ve başta Türkiye Cumhuriyetleri olmak üzere, Irak, İran ve Avrupa'ya taşımacılık yapan Mertçani Uluslararası Taşımacılık'a 23 adet optima treyleri teslim etti.
Mertçani Uluslararası Taşımacılık Genel Müdürü Halil Çani, Serin Treyler merkez binasında düzenlenen teslimat töreninde, Serin Treyler ile ilişkilerinin eskiye dayandığını söyledi.
Firmalarını kurdukları günden bu yana bütün treyler yatırımlarında Serin Treyler'i tercih ettiklerini ve araç filolarına Serin marka araçlardan başka araç katmadıklarını vurgulayan Çani, ''Yatırımlarımız 2012 yılında da aralıksız devam edecek ve yine tercihimiz Serin olacaktır. Şimdiye kadar gerek ödeme konusunda bize sağladıkları kolaylıklardan gerekse servis noktasında bize sundukları imkanlardan çok memnun kaldığımızı belirtmek isterim'' dedi.
Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin ise Mertçani firması ile uzun yıllardan beri bir dostluk çerçevesinde çalıştıklarını ifade etti.
Az satış yaptıkları dönemde de çok satış yaptıkları dönemde de Mertçani Uluslararası Taşımacılık'ı yanlarında gördüklerini anlatan Serin, şunları kaydetti:
''Bu iki firmanın büyüyerek bugünlere kadar gelmesindeki en büyük etken, birbirimize olan güvenimiz ve karşılıklı desteklerimizdir. Bugün burada teslimatını yapmış olduğumuz 23 adet optima treyler ile bu dostluğumuzu güçlendirmeye devam etmekteyiz. Biliyorum ki bu dostluk ve çalışmalarımız uzun yıllar devam edecektir. Ben de kendileri ile çalışmaktan çok mutlu olduğumu söylemek isterim.''

AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri