Mersinde Makro kalite hizmeti yaygınlaşıyor

Makromarket Mersinde Makro kalite hizmet farkını daha çok müşteriye ulaştırmak adına Lider Güven Çağdaşkent Mağazasını satın aldı.

Lider Güven Çağdaşkent Mağazası  1500 m2. Depolama- Ofis Alanı 1260 m2. Müşteri Satış Alanı, 45 Çalışanı, 6 Kasası ve 80 Araç Kapasiteli Açık Otoparkı ile Mersin Çağdaşkent halkına Makro Kalite Hizmeti Mikro fiyatlarla sunacak.

Mersin Silifke ve Erdemli’de  önemli mağazaları bulunan Makromarket; Çağdaşkent Mağazası’nın satın alınması  ile birlikte  Mersin Bölge Müdürlüğü’nü de yapılandırıyor. Bu mağazaların yanında  yakında Mersin merkezde 2 bin 500 metrekare.  müşteri satış alanına sahip mağazasını da faaliyete açmayı planlayan Makromarket; Mersin Bölge Müdürlüğü ile  4 büyük mağazasına  daha hızlı ve daha etkin lojistik hizmet imkanı sağlayacak..
Tüm dünyanın içinde bulunduğu finansal krizi; perakende sektöründe fırsata çevirmek için çalışmalara istikrar ve tedbir çerçevesinde devam eden Makromarket, “Hizmet Tüm Türkiye’ye” sloganıyla   yatırımlarını sürdürüyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri