Mersin'de Bir Eve Ses Bombası Atıldı

Mersin'de bir eve gece yarısı el yapımı ses bombası atıldı. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken evde maddi hasar meydana geldi.     Merkez Toroslar İlçesi Selçuklar Mahallesi 90099 Sokak üzerindeki Özgür I.'ya ait 2 katlı...

Mersin'de bir eve gece yarısı el yapımı ses bombası atıldı. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken evde maddi hasar meydana geldi.

    Merkez Toroslar İlçesi Selçuklar Mahallesi 90099 Sokak üzerindeki Özgür I.'ya ait 2 katlı evin balkonuna

gece yarısı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce el yapımı ses bombası atıldı. Patlama sırasında evin diğer odalarında uyuyan Özgür I. eşi ve 3 çocuğu büyük korku yaşayarak kendilerini dışarı attı. Patlama mahallede büyük paniğe neden olurken komşuları durumu anlayabilmek için olay yerine geldi. Patlamada evin salonunun balkon camları kırılırken aile fertlerinin diğer odalarda uyuyor olması nedeniyle şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Daha sonra olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme ve bomba uzmanları evde inceleme yaptı. Ekipler bomba parçalarını incelemek üzere emniyete götürdü. Polis ekipleri olayın fail ya da faillerini yakalamak için çalışma başlatırken olayın kız meselesi yüzündün gerçekleştirilmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri