Mers İddiasıyla Geldiği Hastanede Ambulanstan Kaçtı

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde yüksek ateş şikayetiyle gittiği devlet hastanesinden Bursa’ya havale edilen ve Mers hastası olduğu iddia edilen bir kişi, uzun süre ambulansta bekletilince inerek kaçtı.Orhaneli ilçesine bağlı Gümüşpınar...

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde yüksek ateş şikayetiyle gittiği devlet hastanesinden Bursa’ya havale edilen ve Mers hastası olduğu iddia edilen bir kişi, uzun süre ambulansta bekletilince inerek kaçtı.

Orhaneli ilçesine bağlı Gümüşpınar köyünde yaşayan Y.Ç., hac ibadeti için gittiği kutsal topraklardan döndükten sonra yüksek ateş şikayetiyle Orhaneli Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada bazı tetkikler yapılan Ç., daha sonra ambulansla Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastaneye gelen Y.Ç., bir süre ambulans içerisinde sedye üzerinde bekledi. Kimsenin ilgilenmemesi üzere saat 15.00 sıralarında ambulanstan inerek hızlı adımlarla olay yerinden uzaklaştı.

Bu esnada kendisini görüntüleyen gazetecilere sözlü ve fiili saldırıda bulunan Ç., Doburca Caddesi’ne çıktı. Bir yakını arabayla Y.Ç.’yi alarak olay yerinden uzaklaştı. Yakınları da görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi.

Hastane yetkilileri olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Biz acil serviste izolasyon çalışması yaparken hasta da ambulansta gazetecilerin fotoğraf çekmesinden rahatsız olmuş gitmiş. Kendisiyle irtibat kurduk, tekrar hastaneye gelecek. Mers iddiası doğru değil. Hacdan gelen herkes yüksek ateş olunca acaba Mers mi oldum diye başvuruyor." CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri