Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu unutulmadı

Hayırsever iş insanı Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu, vefatının 8’inci yılında anıldı. Selçuk Ecza Deposundaki programın ardından Musalla Mezarlığında anma töreninde merhum Keleşoğlu için dualar edildi

Selçuk Ecza Deposu, As Ecza Deposu, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Kurucusu, eğitim gönüllüsü ve hayırsever iş insanı Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu, ebediyete intikal edişinin 8. yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı

Musalla Mezarlığında gerçekleştirilen anma törenine Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı M.Sonay Gürgen, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop. NEÜ Rektörü Prof, Dr. Cem Zorlu, Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Hamarta, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karapınar Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş,  Keleşoğlu Ailesi mensubu Mustafa Gönül ve akrabaları,  Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm, Ecz. A.Hakan Koru,  Konya Eczacı Odası Eski Başkanları Uzm, Ecz. Âdem Açıkgöz, Uzm. Ecz Cemil Karakap, Uzm Ecz Harun Kızılay, Selçuk Ecza Deposu Konya Şube Müdürü Hidayet Çelik, 64 yıldır Selçuk Ecza Deposunda çalışan ve Personel Müdürü Ali Uyar, Selçuk Ecza Deposu Ankara Bölge Müdürü Süleyman Uyar, Karaman Bölgesi İlçe Belediye Başkanları, Selçuk Ecza Deposu Birim Müdürleri ile çalışanları katıldı.

BÜTÜN İNSANLIĞA FAYDALI İŞLER YAPTI

Anma töreninde konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ahmet Keleşoğlu’nun bütün insanlığa faydalı işler yaptığını belirtti. Pekyatırmacı, “Ahmet Keleşoğlu ömrü boyunca bu ülkeye hizmet etti. Hem çalıştı ve üretti. Bütün insanlığa faydalı işler yaptı. Eğitim alanında çok önemli yatırımlar yaptı. Konya’mızdaki fakültelerinin gelişmesine katkıda bulundu. Çok değerli eserler bıraktı. Konya’mıza çok büyük hizmetler yaptı. Ahmet Keleşoğlu kültür merkezi bugün gençlerimiz kullanıyorlar. Bugün burada yapılan işler Ahmet Keleşoğlu amcamızın ruhuna rahmet olur inşallah. Allah ondan razı olsun. Birçok güzel eserler bıraktı ama bizlere bıraktığı en değerleri hazinesi ailesi oldu. Ben ailesine teşekkür ediyorum. Ahmet Keleşoğlu’nun yaptığı bütün işleri en iyi şekilde sahip çıkıyorlar mazi kılıyorlar. Hizmetleri de sürdürüyorlar. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum. Bıraktığı eserleri çok iyi şekilde koruyacağız ve sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

HEPİMİZE ÖRNEK OLDU

Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen, “14 Ocak 2015’te kaybettiğimiz vakfımızın, şirketlerimizin kurucusu ve yönetim kurulu başkanımız Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu insanlığı, beyefendiliği, yöneticiliği, ilkeleri ve hizmet verdiğimiz sektörlerin gelişimine yaptığı katkılarla hepimize örnek olmuş, eğitim gönüllüsü ve hayırsever bir işadamıydı. Merhum Ahmet Keleşoğlu’nun hayırseverliği yolunda hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Merhum Dr Ahmet Keleşoğlu’nun ebediyete intikalinin sekizinci yılında, her geçen gün daha da büyüyen özlemle, sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. Mekânı cennet, ruhu şad olsun” dedi.

Rektör Prof. Dr. Cem Zorlu ise “Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu hem iyi bir iş adamı bunun yanı sıra iyi bir hayırseverdi. Ülke genelinde yaptığı hayırseverliği özellikle eğitimde olmuştur. Vasiyeti üzerine şu anda binlerce öğrenciye burs verilmekte ve Okullar yaptırılmakta ve hizmete açılmaktadır” diye konuştu. 

Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. A. Hakan Koru da, “Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu amcamız bizler ve eczacı meslektaşlarımın her zaman yanında olmuştur. Özellikle Konya Ecza Odası hizmet binasını yaptırarak, Konya’nın en güzel hizmet binasını eczacılara kazandırmıştır” ifadelerini kullandı. 

Keleşoğlu ailesi adına konuşan Mustafa Gönül ise, “Her zaman gurur duyduğumuz Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu’nu vefat edişinin 8.yılında rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. Anma programlarına katılan misafirlere öğle yemeği ve lokma ikramında bulunuldu.

ALİ GÖZEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri