Merhum Ahmet Keleşoğlu anılacak

Eğitim gönüllüsü ve Hayırsever İşadamı Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2024 Pazar günü saat 13.30’da düzenlenecek bir törenle ölümünün 9. yıldönümünde rahmet, özlem. minnet ve dualarla Konya Musalla mezarlığında yer alan kabri başında anılacak.

Anma programı ile ilgili açıklama yapan Selçuk Ecza Deposu Konya Şube Müdürü Hidayet Çelik, “14 Ocak 2015 yılında kaybettiğimiz, şirketlerimizin kurucu yönetim kurulu Başkanı insanlığı, beyefendiliği, yöneticiliği, ilkeleri ve hizmet verdiğimiz sektörlerin gelişimine yaptığı katkılarla hepimize örnek olan eğitim gönüllüsü ve hayırsever işadamı değerli büyüğümüz Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu’nun ebediyete intikalinin 9’uncu yılında her geçen gün daha da büyüyen özlemle, sevgi ve rahmetle 14 Ocak 2024 Pazar günü saat 13.30 da Musalla Mezarlığında bulunan kabri başında dualarla anılacak. Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu’nu anma programına tüm protokolü ve Konyalıları davet ediyoruz” dedi.
Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu’nun vefatının 9. yıldönümü anma etkinlikleri çerçevesinde Selçuk Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde Dr. Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde ve NEÜ İlahiyat Fakültesinde dualarla anılırken, Selçuk Ecza Deposu tarafından öğrencilere kandil simidi ikram edildi.
Eğitim gönüllüsü ve hayırsever Konyalı işadamı merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu’nu anma programı 14 Ocak 2024 Pazar günü saat 13.30’da Musalla Mezarlığında bulunan kabri başında gerçekleştirilecek.
M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri