merhabahaber.com’a bir ödül daha

Konya'nın ödüllü ilk haber sitesi olan merhabahaber.com’a bir ödül daha verildi.

Konya'nın ödüllü ilk haber sitesi olan merhabahaber.com’a bir ödül daha verildi. Merhaba Gazetesi İnternet Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mesut Turan'ın, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak ve basında kaliteyi yükseltmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediği '30. Yerel Medya Özendirme Yarışması'nda aldığı ödülün ardından; Merhaba Haber internet sitesi Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri'nde haber sitesi dalında en iyi yerel haber sitesi ödülünü aldı.

16 İL ARASINDA BİRİNCİ

Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Kızkalesi Medya Günleri kapsamında düzenlenen yarışmada Merhaba Gazetesi, merhabahaber.com sitesi ile Konya'ya bir gurur daha yaşattı. Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Aksaray, Konya, Niğde, Karaman, Nevşehir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir ve Ankara illerinden yarışmaya katılan yarışmacılar arasından merhabahaber.com sitesi yılın en iyi yerel haber sitesi seçildi.

MERHABA YARIM ASIRLIK ÇINAR

Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar, Merhaba Gazetesi'nin 48 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu hatırlattı. Çınar, Merhaba Gazetesi ekibinin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da önemli işlere imza atacağına olan inancını dile getirdi. Başarının altında yatan en önemli unsurun birliktelik olduğunu ifade eden Çınar, daha sonra şunları kaydetti: “Aile ortamında çalışıyoruz. Samimiyet ve inancımız, başarıyı yakalamamızda etkili. Yarım asırlık bir çınarız. Büyük emekler vererek bugünlere geldik. Her zaman doğrunun ve halkımızın taleplerinin yanında olmaya çabaladık. Özverili olmak gerekiyor. Bireylerden ziyade ön planda olan kurumumuzdur. Bize verilen görevleri layıkı ile yerine getirebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Aldığımız ödüller, okuyucuların takdiridir. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”

merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri