Merhaba’dan Ramazan Erkoyuncu’ya ziyaret

Merhaba Gazetesi, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Spor Müdürü Ferhat Türkoğlu, Reklam Koordinatörü Hamdi Buğur, İnternet Editörü Salih Acıbadem ve Muhabir Sait Çelik, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÖDEMELER KONUSUNDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI

Konya çiftçisinin teveccühleri ile Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi başkanlığı görevine seçildiğini dile getiren Erkoyuncu, “Zorlu bir göreve talip olduk. Çiftçilerimizin ve çalışanlarımızın desteğiyle Konya Şeker’in daha iyi yerlere gelmesi konusunda çalışıyoruz. Konya Şeker ekonominin lokomotif kuruluşlarından birisi. Borçlarımızın ödenmesine konusunda önemli adımlar attık. Bankalarla görüşmelerimizi yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da bize bu konularda destek verdi. Allah’a şükürler olsun ki; her şey güzel gidiyor. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Konya Şeker bünyesinde çok sayıda kuruluşu bulunduruyor. Gıdadan enerjiye kadar birçok alanda kuruluşlarımız faaliyetlerine tam kapasite devam ediyor. Bunlardan en önemlisi de Soma ve Kangal Termik Santralleri. Bu iki kuruluşumun kar marjını daha da yükseltmek için çalışıyoruz” dedi.

ÇİFTÇİLERİMİZİN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen de PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’ya görevinde başarılar diledi. Merhaba Gazetesi’nin 52 yıllık bir kuruluş olduğunu dile getiren Şen, “Merhaba Gazetesi olarak bünyemizde Merhaba Şehir Dergisi, Akademik Sayfalar eki çıkartıyoruz. İnternet sitemiz Konya’nın en çok ziyaret edilen internet sitelerinden birisi. Konya’nın tek web ofset matbaası bünyemizde hizmet veriyor. Gazete olarak Konya çiftçisinin sorunlarını ve taleplerini her zaman gündeme getiriyoruz. İlkeli ve objektif yayın anlayışımızdan hiçbir zaman taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri