Merhaba’dan BİK Şube Müdürü Ayan’a ziyaret

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Merhaba Gazetesi Müessese Müdürü Adem Turan ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Basın İlan Kurumu (BİK) Konya Şube Müdürü Mehmet Feramuz Ayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Merhaba’nın Konya’nın en köklü gazetelerinden biri olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Gazetemiz 1969 yılında yayın hayatına başladı. 54 yıllık maziye sahibiz. Gazete bünyesinde Merhaba Şehir Dergisi, Akademik Sayfalar çıkarıyoruz. İnternet sitemiz de Konya’nın en çok ziyaret edilen sitelerinden birisi. Merhaba Gazetesi olarak kurulduğumuz günden bu yana ilkeli ve objektif yayın anlayışımızdan taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz.”

KONYA BASINININ GÜÇLÜ YAPISI VAR

Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Mehmet Feramuz Ayan da kendisinin öğrencilik yıllarını Konya’da geçirdiğini ve gazetecilik mesleğine ilk adımı Konya’da attığını söyledi. Merhaba Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar dileyen Ayan, “Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde okurken Konya basınını yakından tanıma fırsatım olmuştu. Konya basını güçlü bir yapıya sahip. Bu konuda Merhaba Gazetesi de Konya basınının önde gelen gazetelerinden birisi. Merhaba Gazetesi ekibine başarılar diliyorum” dedi.

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri