Merhaba’dan Abdurrahman Fidancı’ya ziyaret

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut, Muhasebe Müdürü Adem Turan ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı’yı makamında ziyaret etti.

 

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut, Muhasebe Müdürü Adem Turan ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette BYEGM Şube Müdürleri Necati Gökçelik ve Okan Çamsoy ile şube çalışanı Rahmi Dalmaç da hazır bulundu.

Sıcak bir atmosferde geçen ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut,  BYEGM İl Müdürlüğü görevine atanan Fidancı’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde muvaffakiyetler diledi.

Abdurrahman Fidancı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak ve basında kaliteyi yükseltmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediği '30. Yerel Medya Özendirme Yarışması'nda haber sitesi dalında Türkiye 2.'si olan Merhaba Gazetesi’ni tebrik etti.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri