“Merhaba her zaman halkın ve hakkın yanında oldu”

Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kuruluşunun53. yıldönümü dolayısıyla Merhaba Gazetesi'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen de hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Öcal ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal, “Merhaba Gazetesi ilkeli duruşu ile her zaman halkın ve hakkın yanında olmuştur. 53 yıl ayakta tutabilmek büyük bir başarıdır” dedi.

MÜLKİYET HAKKI VATANDAŞIN ELİNDEN ALINDI

Ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal, “ Ülke olarak ekonomik anlamda çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bugün geldiğimiz noktada inşaat sektöründe artan girdi maliyetlerinden sonra vatandaşların ev sahibi olabilmesi imkânsız hale geldi. Öte yandan evine araba almak isteyen, tarlasında çalışmak üzere ticari araç almak isteyen çiftçimiz, memurumuzun araba sahibi olması imkânsız hale geldi. Tüm bunların yanında büyük firmalar kar açıklarken enflasyonun arasında kalan vatandaşlarımızın temel hak özgürlükleri arasında bulunan mülkiyet hakkı elinden alınmış durumda bu fiyatlar ili vatandaşlarımız herhangi bir mülk sahibi olması imkânsız hale geldi” dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri