Merhaba Gazetesi’nden Samet Kazgan’a ziyaret

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ve Merhaba Gazetesi Reklam Müdürü Hamdi Buğur, Selçuklu Belediyesi Basın ve Yayın Müdürü Mehmet Samet Kazgan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Mehmet Samet Kazgan, “Merhaba Gazetesi Konya’nın basın ve yayın hayatında önemli bir yere sahip. İlkeli ve objektif habercilik anlayışıyla Konya basınında 55 yıldır yayın hayatına devam eden Merhaba Gazetesi’ne başarılar diliyorum. Yerel yönetimlerin yaptığı hizmetlerin duyurulmasında Konya yerel basın köprü vazifesi görüyor. Merhaba Gazetesi de her zaman yapıcı eleştirileri ve çalışmalarımızın duyurulmasında yanımızda. Merhaba Gazetesi haber dairesine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de Selçuklu Belediyesi’nin belediyecilik hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, şunları söyledi: “Selçuklu Belediyesi sadece fiziki belediyecilik hizmetleriyle değil sosyal, kültürel ve sportif anlamda önemli hizmetlerin altına imza atıyor. Kültür yayınları, yaz ve kış spor okullarıyla da Selçuklu Belediyesi ülkemizde birçok belediyenin yapamadığı işleri yapıyor. Selçuklu Belediyesi basın ve yayın birimi gönderdikleri basın bültenleriyle yapılan çalışmaları yerel ve ulusal basına duyuruyor. Tüm ekibe çalışmalarında başarılar diliyorum.” Ziyaretin altından Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Selçuklu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Samet Kazgan’a “Halkla İlişkilerde Medya ile İlişkiler” kitabını ve tablo hediye etti.

HAMDİ BUĞUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri