Merhaba Gazetesi ve Deva Partisi halı sahada ter attı

Deva Partisi Selçuklu ilçe Teşkilatı ile Merhaba Gazetesi çalışanları halı saha maçında karşı karşıya geldi.

Karşılıklı saygı ve hoşgörü çerçevesinde gerçekleşen maçta kazanan dostluk oldu.

Selçuklu Belediyesi Halı Sahası’nda oynanan maç güzel görüntülere sahne oldu. Maçın başlama düdüğü ile birlikte büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma, Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri müdürü İbrahim Büyükeken’in attığı son dakika golü ile berabere bitti.

Son dakikalara kadar büyük çekişmenin yaşandığı maçta bitime 5 dakika kala Deva Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Selman Uçar’ın attığı golle Deva Partisi öne geçti. Maçın bitimine 2 dakika kala ceza sahası dışında topla buluşan Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri müdürü İbrahim Büyükeken net bir vuruşla tebalalı eşitledi. Bu gol aynı zamanda maçın son golü oldu.

Maç sonrası açılmalarda bulunan Merhaba Gazetesi Spor Müdürü Ferhat Türkoğlu, “Çok güzel bir maç oldu ekip olarak güzel stres attık. 3 haftadır düzenli olarak maç yapıyoruz hepimizin kondisyonu arttı. Bu tür etkinlikler her zaman güzel olur. Rakibimizde güzel top oynadı kazanan sevgi ve hoşgörü oldu” dedi. Deva Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Selman Uçar, “Bu tür etkinlikler günün stresini atmak için güzel bir sebep oluyor. Basın camiasıyla siyaset ve haber dışında başka bir etkinlikte buluşmak bizi mutlu etti. Çok çekişmeli çok güzel bir maç oldu. Ben de bu tarz organizasyonların artması taraftarıyım” İfadelerine yer verdi.

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri