Mercedes'e binen gurbetçi konuştu: Türkiye cennet kıymetini bilin

Türkiye'ye Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa ve Avusturya gibi Avrupa ülkelerinden binlerce gurbetçi geldi. Tatilin bitimine kısa süre kala gurbetçiler önemli açıklamalar yapıyor. Hasan Temiz isimli gurbetçi, " Türkiye cennet kıymetini bilin" dedi.

Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa ve Avusturya gibi Avrupa ülkelerine çalışmak için giden Türkler zamanla bu ülkelere yerleşti. Şimdi sadece Avrupa kıtasında bile milyonlarca gurbetçi var. Yaz tatilini Türkiye'de değerlendirmek isteyen gurbetçiler çeşitli açıklamalarla gündeme gelebiliyor.

Daha önce TOGG'un Mercedes'ten daha iyi olduğunu ifade eden bir gurbetçiye tepkiler yağmıştı. Şimdi de lüks bir Mercedes otomobile binen gurbetçi açıklamalarıyla gündeme oturdu.

Hasan Temiz isimli gurbetçi, "Avrupa'da hayat çok pahalı. Tam zamanlı çalışıyoruz ancak masraflarımıza bile anca yetiyor. Güzel ülkeme kesin dönüş yapmak istiyorum ama kurulu bir düzen var. Kolay değil. Türkiye'de çalışma koşulları daha iyi ve hayat ucuz. Avrupa dışarıdan gözüktüğü gibi değil. Cennet ülkem Türkiye'nin kıymetini hepimiz bilelim ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (16)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri