Mercedes Benzden 125 yıllık yenilik

Mercedes-Benz, otomotivle aynı yaşta olan markasının 125. yılı şerefine 2011 yılı boyunca devam edecek kampanyasının içinde yer alan test sürüş etkinliğini, Mercedes Benz Konya Bölge Bayisi Bayraktarl

Mercedes-Benz, otomotivle aynı yaşta olan markasının 125. yılı şerefine 2011 yılı boyunca devam edecek kampanyasının içinde yer alan test sürüş etkinliğini, Mercedes Benz Konya Bölge Bayisi Bayraktarlar Merkon’da gerçekleştirdi. “125 Yıllık Yenilik” sloganıyla yola çıkan Mercedes Benz, tüm Türkiye’yi yeni C-Serisi Coupé ve SLK-serisi ile buluşturuyor. Etkinlik kapsamında toplam 20 şehir ve 22 bayide gerçekleşen test sürüşünde 11 son model yeni araç katılımcıların sürüşüne sunuldu.

 

Bayraktarlar Merkon’un ev sahipliğinde gerçekleşen Mercedes Benz etkinliğinin Konya ayağında, otomobil severler yeni C-Serisi Coupé ile SLK-serisini yakından görme ve nefes kesen Mercedes-Benz modellerini test etme imkânı buldu. Yeni C- 180, C 250 Coupé, CLS 350 CDI, E 250 CDI 4 MATIC, E 350 Coupé, GL 350 CDI, GLK 250 CDI, Smart, R 350 CDI ve S 350 Blue TEC araçlarını test eden otomobil severler, araçlar hakkında detaylı bilgi aldılar. Araçların kendilerini büyülediğini söyleyen Mercedes kullanıcıları, “Yeni model ve seriler gerçekten muhteşem. Motor ve opsiyonel seçeneklerinden tasarımına kadar her şey bütünlük oluşturuyor. Böyle bir etkinlikten dolayı Mercedes Benz Konya Bölge Bayisi Bayraktarlar Merkon’a teşekkür ediyoruz” dediler.

 

MUHAMMET GÜMÜŞ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri