Meramlı tekvandocular 12 madalya aldı

Meram Belediyespor tekvando takımı, başarıdan başarıya koşuyor. Karaman’da yapılan şampiyonada 12 madalya kazanan tekvandocularımız yıldızlar ve büyüklerde takım halinde üçüncü oldu.
Türk Dili Tekvando Şampiyonası Karaman’da yapıldı. Turnuvaya 16 ilden 40 kulüp 310 sporcu katıldı. Sporcu sayısında ve kemerde sınırlama olması sebebiyle gelen kafilelerin iyi sporcularını getirmesi maçların çok çekişmeli ve kaliteli geçmesi izleyenlere de zevkli ve heyecanlı anlar yaşattı.

Şampiyonaya 15 sporcu ile katılan Meram Belediyespor 12 madalya kazandı. Yıldızlarda  ve büyüklerde takım halinde üçüncü oldu.  Yıldızlarda Fatma Nur Kalmış (37 kg) ve Beyza Nur Kanbur (51kg) birinci; Zeliha Ağrıs (37kg), Ayşe Nur Çiftçi (41 kg) ve Ümmü Gülsüm Koçak (+62 kg) ikinci; Melisa Nur Uysal(51 kg), Salih Taşkınoğlu (57 kg) ve Elif Yazan (47 kg) üçüncü oldu.  Genç Bayanlarda Fatma Nur Kalmış (52kg) üçüncü, Genç Erkeklerde Mehmet Gürler (55 kg) ikinci, Büyük Bayanlarda ise Melis Ağrıs (73 kg) ile Büyük Erkeklerde Muhammet Talha Sarı (74 kg) birinci oldu. Meram Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Ali Yıldız, “Şampiyonaya çok sayıda milli sporcu ve Türkiye şampiyonu katılmasına rağmen çok büyük bir başarı elde ettik. Hedefimiz Türkiye Şampiyonası’nda şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri